Glock

GLOCK 17 GEN5 MOS FS 9x19

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tulossa varastoon

Hinta: 845,00
Määrä: kpl

G17 Gen5  

Uusimman generaation G17. Vaihdetavat kahvalevyt, tarkkuutta parantava piipun sovitus, kaksipuoleinen luistin vapautussalpa, iso lippaan vapautussalpa sekä kevyesti avattu lipaskuilu (flared mag-well) tekevät tästä mallista valmiin paketin niin toiminnalliselle ampujalle kuin työkseeen asetta kantavalle. 

MOS versioissa on luistissa valmiina leikkaus optiikalle. Jälkityönä moisen tekeminen on melkoinen haaste. Glockin pintakäsittely kun on legendaarisen kestävää. FS puolestaan tulee sanoista "front serrations", eli etukarhennukset, jotka myös tästä mallista löytyvät. 

Aseen mukana ei tule optiikkaa. 

Osuva on mukana Glock Experience Partner -ohjelmassa. Ampumaradoillamme pääset kokeilemaan laajaa valikoimaa Glock pistooleita ja henkilökuntamme auttaa sinua mielellään kaikissa Glock -aseisiin liittyvissä kysymyksissä!

Glock pistooleita pidetään maailman varmatoimisimpina pistooleina. Aseen SAFE ACTION® toiminta perustuu kolmeen toisistaan riippumattomaan varmistimeen. Liipasinvarmistimeen, iskurinpiikin varmistimeen sekä pudotusvarmistimeen joiden ansiosta ase laukeaa vain painamalla liipaisinta. Aseessa ei ole ulkopuolista varmistinta.  
  • Kaliberi: 9x19
  • Piipun pituus: 114mm
  • Lipas:17/19/24/31/33
  • Laukaisu vastus: 26N
  • Paino: 631g


Tilaustuote, arvioitu toimitusaika 2-8 viikkoa. 

Tilaustuotteet ovat tuotteita, joita emme pidä normaalisti varastossa. Ne tilataan meille tarvittaessa valmistajalta tai maahantuojalta, emmekä näin ollen voi taata toimitusaikaa. Jos haluat tietää tarkemman arvion toimitusajasta ennen tilauksen tekemistä, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@osuvaoutfitters.com, niin palaamme asiaan asap. Muista laittaa sähköpostiin puhelinnumerosi!

Huomio! Aseen ostaminen vaatii aseen hankkimisluvan. Jos et pääse paikan päälle ostamaan asetta, toimita lupa meille postitse. Tarkemmat tiedot löydät täältä
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.