Alennukset Osuvan jäsenille ja Viranomaisille

Jos täytät jonkun seuraavista kriteereistä, olet oikeutettu alennukseen kaikista tilauksista:

- Osuva Range & Trainingin jäsen 
- Aktiivipalveluksessa Puolustusvoimilla (myös kadetit, rauhaanpakottajat ja muut ulkomailla sotilastehtävissä puuhastelevat sekä varusmiehet)
- Poliisin, Tullin, Rajavartiolaitoksen tai Pelastuslaitoksen työntekijä
- Helsingin SPOL-Killan tai TA-Killan jäsen 

Ikävä kyllä emme voi myöntää muille reserviläisille tai maakuntakomppanialaisille alennusta, koska liikaa.

Jos haluat alennuksen, rekisteröidy asiakkaaksi täällä ja lähetä meille sen jälkeen sähköpostia osoitteeseen info@osuvaoutfitters.com niin lisäämme sinut oikeaan asiakasryhmään, jolloin näet verkkokauppaan kirjauduttuasi suoraan alennetut hinnat kaikille tuotteillemme. ODOTA, ETTÄ SAAT MEILTÄ VAHVISTUKSEN SIITÄ, ETTÄ SINUT ON LISÄTTY ALENNUSRYHMÄÄN ENNEN TILAUKSEN TEKEMISTÄ! Jos olet jo tilannut meiltä, lähetä vain sähköpostia, löydämme tietosi nimelläsi.

Todistat alennukseen oikeuttavan statuksesi seuraavasti: 

- Osuvan jäsen: jäsennumero sähköpostissa
- PV ja varusmiehet: joko sähköposti firman virallisesta spostiosoitteesta, TAI kopio henkilökortista / varusmieskorista. Molempia ei tarvita. Korttikuvat tuhotaan välittömästi kun status on vahvistettu.
- Poliisin, Tullin, Rajavartiolaitoksen tai Pelastuslaitoksen työntekijä: joko sähköposti firman virallisesta spostiosoitteesta, TAI kopio firman virka/henkilökortista. Molempia ei tarvita. Korttikuvat tuhotaan välittömästi kun status on vahvistettu.
- Helsingin SPOL-killan tai TA-killan jäsen: kuva jäsenkortista.