Info

Osuva Outfitters jatkaa monille tutun Operator -verkkokaupan liiketoimintaa. Yritys harjoittaa aseiden ja sotilas- ja turvallisuusvarusteiden maahantuontia sekä tukku- ja vähittäismyyntiä. Kuluttajille myymme tuotteet verkkokaupan sekä aivan Helsingin keskustassa sijaitsevan, Osuva Range & Trainingin Tähtitorninmäen ampumaradan yhteydessä olevan liikkeemme välityksellä. Kantavana ideana on toimittaa kuluttajille alan parhaat varusteet nopeasti ja vaivattomasti.

Valikoimissamme on ainoastaan tuotteita, jotka ovat suunniteltu ja valmistettu ammattikäyttöä varten, joten laatuun voi luottaa tilanteessa kuin tilanteessa. Valikoimissa ei siis ole esim. Aasiassa airsoft tai paintball-käyttöön valmistettuja halpakopioita. Toisaalta taas monet vakavammin edellämainittuja lajeja harrastavat suosivat tuotteitamme korkean laadun vuoksi.

Asiakaskuntamme muodostuu pääasiassa sotilaista, aktiivisista reserviläisistä, ampujista, metsästäjistä, viranomaisista organisaatioina kuin myös yksityisinä henkilöinä sekä airsoft sekä paintball-harrastajista. Tuotevalikoimaa ylläpidetään ja kehitetään em. ryhmien tarpeita silmällä pitäen.

Eräs toimintamme kulmakiviä on, että pidämme verkkokaupassa vain sellaisia tuotteita, jotka löytyvät suoraan varastostamme ja voidaan toimittaa muutamassa päivässä. Tilaustuotteet ovat selkeästi erillään varastotuotteista tai ne ovat merkitty tilaustuotteiksi. 

Tervetuloa ostoksille!