ALE 50 %
  • Tru-Spec Military Boonie
  • Tru-Spec Military Boonie
Tru-Spec

Tru-Spec Military Boonie

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 3 kpl

Hinta: 9,50 19,00 €
Määrä: kpl
Päähineen sivulla kiertää nauha johon saa kiinnitettyä naamiomateriaalia. Leukanarulla reunat on mahdollista kääntää ylös.
  • 100% puuvilla Rip-Stop
Kuumissa ja kosteissa oloissa taistelija tarvitsee päähineen joka suojaa kuumalta, sateelta ja ötököiltä, hengittää hyvin ja auttaa kantajaansa sulautumaan maastoon. Tähän tehtävään on Vietnamin konfliktista lähtien vakiintunut boonie-hattu.

Sivuilla kiertää punos, jonka alle käyttäjä voi asettaa ympäristöstä kerättyä naamiomateriaalia. Hengittävyyttä on parannettu sijoittamalla molemmille puolille suuret purjerenkaat, jotka ovat suojattu hienolla verkkolla estämään hyönteisten sisäänpääsy. Pääliympyrän sisäpuolella on nk. lapputasku, johon on mahdollista säilöä esimerkiksi pala VS-17 signaalipanelia, tai silkkikankaalle painettu SERE-kartta. Päähineen kiristys suoritetaan muovisella kitkalukolla. Ns. Texas-tyylisen boonien saa aikaan nostamalla lierit sivuilta ylös leukanyörin avulla.

Kangas:
100% puuvillakangas sopii parhaiten käytettäväksi aavikkolla ja tropiikissa. Se on ylivoimaisesti viilein ja parhaiten hengittävä kaikista kankaista. Vanha sanonta "cotton kills in cold" pätee, joten puuvillakanakaan käyttöä tulee välttää kylmissä ja kosteissa olosuhteissa. Nylonista valmistettu vahvikeverkko (rip-stop) tekee kankaasta vahvemman kuin normaali puuvillakangas.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.