Garanti Kompozit

Garanti Kompozit GRPB-4667 NIJ III+ Stand Alone UHMWPE Plate

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 14 kpl

Hinta: 469,00
Määrä: kpl

Kevyin AK-47 terässydänluodilta suojaava levy!

Vain hieman yli kilon painoisina nämä Garanti Kompozitin NIJIII+ tason levyt ovat tietääksemme heittämällä kevyimmät levyt, jotka pysäyttävät normaalin NIJ III -tason suojauksen lisäksi myös 7,62x39 MSC -terässydänluodin.

Garanti Kompozitin luotisuojatuotteiden käyttäjiin lukeutuu Ukrainan presidentti Volodymyr Zelensky ja hänen turvamiehensä.

HUOM! Garanti Kompozit luotisuojatuotteet myydään ainoastaan Suomen rajojen sisäpuolelle. Emme toimita näitä muihin maihin!

ATTN! We only sell Garanti Kompozit Ballistic protection products within Finland. We cannot export these products!

Suojalevyt myydään kappaleittain.

GRPB-4667 suojalevy on ultrakevyt suojalevy, joka painonsa ja leikkauksensa (Swimmer's Cut, hieman reippaammat palat "leikattu" kulmista) sopii nopeutta ja liikkuvuutta arvostavalle käyttäjälle.

Mitat 250 x 300 x 18 mm
Suojaustaso NIJ0101.06 Level III+ (7,62x39 MSC)
Osumat
Materiaali
6 osumaa
UHMPWE (Ultrasuurimolekyylinen polyeteeni)
Suojatyyppi Stand-alone (ei vaadi lisäsuojaa taakse)
Paino 1100+/-50 gr
Muotoilu Double Curve


Garanti Kompozit?

Vuonna 2004 perustettu Garanti Kompozit on noussut nopeasti Turkin johtavaksi ballististen suojaratkaisujen tuottajaksi.

Merkittävä tekijä yrityksen menestyksessä on sijoitus omaan in-house ballistiseen labraan, joka on mahdollistanut nopean ja tehokkaan tuotekehityksen. Garantin tuotteet ovatkin järjestään suojatasoisekseen erittäin kevyitä.

Kaikki Garantin totteet testataan STANAG ja NIJ -standardien mukaisesti. Yrityksellä on myös ISO 9001 laadunvalvontasertifinointi, joten laatu on taattu.

 


  
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.