Garanti Kompozit

Garanti Kompozit GRPB-2002 NIJ IV Multi-hit Stand Alone Ceramic Plate

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 14 kpl

Hinta: 529,00
Määrä: kpl

Korkein mahdollinen suojataso multi-hit suojalla.

Vain 2,6kg painoisina nämä Garanti Kompozitin keraamiset suojalevyt tarjoavat erittäin korkean NIJ IV -suojustason (.30 -kaliiberiset panssarinläpäisevät luodit) kolmelle osumalle levyä kohden!

Näin kevyitä multi-hit -levyjä ei monelta valmistajalta löydy!

Garanti Kompozitin luotisuojatuotteiden käyttäjiin lukeutuu Ukrainan presidentti Volodymyr Zelensky ja hänen turvamiehensä.

HUOM! Garanti Kompozit luotisuojatuotteet myydään ainoastaan Suomen rajojen sisäpuolelle. Emme toimita näitä muihin maihin!

ATTN! We only sell Garanti Kompozit Ballistic protection products within Finland. We cannot export these products!

Suojalevyt myydään kappaleittain.

GRPB-4667 suojalevy on raskas suojalevy, joka pysäyttää useimmat panssarinläpäisevät kiväärinluodit. Lisäksi kyseessä on ns. multi-hit -levy, eli vaikka NIJ IV -standardi edellyttää ainaostaan yhden osuman pysäyttämisen, nämä levyt on tehty pysäyttämään vähintään kolme! GRPB-4667 -levyt ovat oikea ratkaisu kun haluat korkeimman mahdollisen suojauksen.

Mitat n. 251 x 310 x 32 mm
Suojaustaso NIJ0101.06 Level IV
Osumat 3 osumaa
Materiaali SiC (Silikonikarbidi)
Suojatyyppi Stand-alone (ei vaadi lisäsuojaa taakse)
Paino 2600+/-50 gr
Muotoilu Double Curve


Garanti Kompozit?

Vuonna 2004 perustettu Garanti Kompozit on noussut nopeasti Turkin johtavaksi ballististen suojaratkaisujen tuottajaksi.

Merkittävä tekijä yrityksen menestyksessä on sijoitus omaan in-house ballistiseen labraan, joka on mahdollistanut nopean ja tehokkaan tuotekehityksen. Garantin tuotteet ovatkin järjestään suojatasoisekseen erittäin kevyitä.

Kaikki Garantin totteet testataan STANAG ja NIJ -standardien mukaisesti. Yrityksellä on myös ISO 9001 laadunvalvontasertifinointi, joten laatu on taattu.

  

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.