The Wilderness

Wilderness Original Instructor Belt CSM Black / 1.75" / Velcro lining

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tuotetta on myymälässä saatavilla 1kpl.

Hinta: 74,00
Määrä: kpl
CSM (Combat Shooter Model) on muuten sama kuin normaali Original Instuctor Belt paitsi vyön kerrosten väliin on sijoitettu polymeerijäykiste. Se tekee vyöstä erittäin jämäkän, leveyssuunnassa mahdottoman taivuttaa käsin. Vyötä ei voi kääriä rullalle 3- ja 5-Stitch jäykkyyksien tapaan. CSM on tehty nimensä mukaisesti toiminta-ampujille ja se nauttii hyvää mainetta huippuampujien keskuudessa kotimaassaan.
CSM (Combat Shooter Model) on muuten sama kuin normaali Original Instuctor Belt paitsi vyön kerrosten väliin on sijoitettu polymeerijäykiste. Se tekee vyöstä erittäin jämäkän, leveyssuunnassa mahdottoman taivuttaa käsin. Vyötä ei voi kääriä rullalle 3- ja 5-Stitch jäykkyyksien tapaan. CSM on tehty nimensä mukaisesti toiminta-ampujille ja se nauttii hyvää mainetta huippuampujien keskuudessa kotimaassaan. Viranomaiset käyttävät myös CSM-versioita varustevöinä. Tilasimme custom-työnä CSM-versioihin pehmeän tarravuorauksen vyön sisäpinnalle, joka mahdollistaa erillisen alusvyön käyttämisen ja koteloiden/taskujen tarralukituksen. Vyötä voi käyttää myös suoraan housujen vyölenkkeihin pujotettuna.

Wildernessin Original Instructor Belt on jo lähes 30 vuoden ikään ehtinyt tuote. Konsepti luotiin vuonna 1983 kentältä saatujen vaatimusten perusteella. Vyö oli silloin parasta mitä markkinoilla oli ja tilanne on pysynyt täysin muuttumattomana aina tähän päivään saakka. Monet ovat kopioineet Wildernessin luomaa konspetia, mutta kukaan ei ole yltänyt aidon ja alkuperäisen tasolle.

Original Instructor Belt on äärimmäisen kestävä nailonvyö varustettuna laskeutumisvaljaista tutulla kitkasojella, johon on integroitu V-mallinen kiinittäytymispiste. Koska V on osa solkea siihen kohdistuva veto kääntää solkea vinoon joka entisestään lisää kitkasoljen lukitusta. Soljen materiaali on laadukas hiiliteräs ja se on pinnoitettu heijastamattomalla Roguard-pinnoitteella, jota käytetään myös ampuma-aseiden pinnoitteena. Se antaa erittäin hyvän suojan kulutusta ja ruostumista vastaan. Pinnoitteen hilseily ei tule olemaan ongelma Wildernessin soljen kanssa.

Vyön vetolujuus on testattu riippumattoman METL-laboratorion toimesta ja "heikoinkin" Original Instructor Belt kesti lähes 2900 kilon taakan. Väkevin malli ylsi kunnioitettavaan 3662 kilon kestävyyteen! Mittaustulokset toimitetaan jokaisen vyön mukana.

Vyö tehtiin nimensä (eng. instructor = kouluttaja) mukaisesti korkean paikan kouluttajille, jotka varmistivat itsensä joutumasta reunan yli. Maailmalla on yleistä että operaattorit varmistavat itsensä helikopteriin vyöllä kuljetuksen ajaksi. Asianmukaisella koulutuksella vyöllä on mahdollista suorittaa hengen pelastava hätälaskeutuminen. Pyydämme huomioimaan, että vyötä ei ole tehty laskeutumisvaljaaksi. Sitä ei ole myöskään suuniteltu jakamaan köyden varaan tippumisesta aiheutuvaa nykäystä. Mutta se on hätä/pakkotilanteessa parempi kuin ei mitään.

 

 • Solki hiiliterästä
 • Heijastamaton Roguard-pinnoite
 • Solkeen integroitu kiinnityspiste
 • Polymeerijäykiste
 • Vyön leveys 1,75" / 4,45 cm
 • Paino 320 g (koko 36")
 • Koot tiheällä tuuman porrastuksella
 • Kestää tuhansien kilojen taakan
 • MILSPEC
 • MADE IN USA

  Mitoitus - LUE ENNEN TILAAMISTA
  Älä luota housujen tuumamitoitukseen tai vanhan vyön kokoon. Mittaa nauhamitalla vyötärön ympärys housujen vyölenkkien läpi. Käytä mitattessa paksuimpia housuja joiden kanssa tulet vyötä käyttämään, esim. farkkujen ja rip-stop reisitaskuhousujen välillä on yllättävän suuri ero. Jos aiot käyttää IWB-koteloa niin ota mitta kotelon kanssa. Jos käytät tarra-alusvyötä niin mittaa alusvyön kanssa. Näitä mittausohjeita noudattamalla tuloksena pitäisi olla koko, jolla vyön kielen urostarra asettuu keskelle vyön sivussa sijaitsevaa pidempää naarastarraa. Säätövaraa jää molempiin suuntiin.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.