Vegvisir Creations

Vegvisir Fällkniven S1 Sheath -kydex-tuppi

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 3 kpl

Hinta: 70,00
Määrä: kpl
Käsintehty Kydex-tuppi Fällkniven S1 -puukolle. Tulee vyölenkillä mutta on myös MOLLE -yhteensopiva. 

Kustomituppi ilman odotusaikaa!

Made in Suomessa. 

 
Me ollaan valtavia Fällkniven -faneja mutta pakko sanoa, että veisten kanssa tuleva muovituppi on melko kamala. Sen lisäksi että ne on jumalattoman rumia, veitsi kolisee tupessa äänekkäästi ja "lukituslirpake" tuppaa hajoamaan. 

Suomalainen Vegvisir Creations on jo useita vuosia tehnyt kydexistä aivan loistavia tuppia ja nyt niitä saa tilattua meiltä suosituimpiin Fällknivenin malleihin.

Kydex -tuppi pitää veitsesta kiinni tukevasti ilman turhia remmejä ja neppareita mutta veitsen saa silti otettua esille nopeasti ja takaisin laittaminen on helppoa. Tuppi kestää elementtejä loistavasti eikä mene merivedestäkään miksikään. Kovan rakenteen johdosta terä ei voi leikata tupen läpi. 

Vegvisirin tupessa on kuminen vyölenkki, jonka voi halutessaan ruuvata irti ja korvata esimerkiksi erikseen myytävällä Blade Tech Molle-Lok -kiinnikkeellä, jolla veitsen saa kiinni liiveihin ja muihin MOLLE-yhteensopiviin varusteisiin. Tupen reunassa on Swedish FireSteel - tulukselle tai vastaavalle tehty kiinnike, joka sekin on irroitettavissa. 

Jos irroitat / kiinnität tupen osia, suosittelemme käyttämään hieman ruuvilukitetta kaikissa tupen ruuveissa. 

 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.