TAD Triple Aught Design

Triple Aught Design Shag Master

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Ei varastossa

Hinta: 289,00

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Shag Master keinoturkkinen karvafleece on superlämmin pukine ja jo vuosien ajan monien käyttäjien ykkösvaihtoehto kun elohopea on merkittävästi horisontin alapuolella. Leikkaus mukailee hyväksi havaittua linjaa Ranger- ja Stealth Hoodien kanssa.
Shag Master keinoturkkinen karvafleece on superlämmin pukine ja jo vuosien ajan monien käyttäjien ykkösvaihtoehto kun elohopea on merkittävästi horisontin alapuolella. Leikkaus mukailee hyväksi havaittua linjaa Ranger- ja Stealth Hoodien kanssa. Suunnittelun lähtökohtana ovat olleet vaikeat vuoristo-olosuhteet, joissa suuri eristävyys suhteessa pakkautuvuuten ja taakkaan ovat elintärkeitä ominaisuuksia. Lisäksi pehmoiseen karvaan verhottu operaattori vetää erästä vestöryhmää puoleensa, pukineen nimi ei ole hatusta vedetty...

Hihat ovat leikattu reilun pituisiksi ja niihin on tehty peukaloreiät, jotta myös kämmenselät ja ranteet ovat suojattu. Peukaloreiät auttavat myös päälikerroksia puettaessa. AERO-huppu lepää litteänä hartioilla kun sitä ei käytetä ja ompeleilla jäykistetty lippa suojaa niskaa. Vaikka hupussa ei ole säätöjä tai kisityksiä se seuraa tarkasti pään liikkeitä eikä valu silmille. Hupun taakse on sijoitettu tarrapaikat Ranger Eye-merkeille pimeätoimintaa silmälläpitäen. Helma on leikattu takaa pidemmäksi, jotta rekkamies ei pääse hymyilemään kyykistyttäessä ja se toimii hyvin Triple Aught Designin kuoritakkien leikkauksen kanssa. Kyynärpäät on vahvistettu nailonkankaalla hihansuihin saakka, jotta makuullaan oleminen ja nojailu ei syö karvaa.

Helma, hihansuut ja peukaloreiät on kantattu pehmeällä ja venyvällä fleece-nauhalla, joka toimii myös resorina. Kaikissa taskuissa on mediaportti, joista johdot saa vedettyä taskun läpi siististi takin sisäpuolella perille.

Polartecin High Loft Yeti on synteettistä karvaa, joka on erittäin eristävää ja se on luultavasti lämpimäpi kuin mikään muu eriste, keino- tai luonnonkuituinen, samassa painoluokassa. Fleece on keinokuituisena hydrofobinen eli se ei sido kosteutta itseensä vaan siirtää hikoilusta syntyvän kosteuden seuraaviin kerroksiin ja kastuessaan vastaavsti kuivuu nopeasti. Karva tarjoaa erittäin suorituskykyisen eristeen suhteessa painoon. Karva on kaksikerroksinen; omat kerrokset sekä sisä- että ulkopuolella, joten ilman päälle puettavaa vaatetta pääasiallisena eristeenä toimii sisäpuoli. Kun karvan päälle puetaan tuulelta eristävä kerros rupeaa eristys toimimaan täydellä teholla kun ulkopinnan karva lukitsee eristävää ilmaa itseensä.

Shag Master tukee Operaattorin lämmönsätelyä vaihtelevissa toiminnan tasoissa. Karva ei ole kovin tuulenpitävää eli se hengittää ja viilentää kun käyttäjä on liikkeessä, mutta alkaa lämmittää kun ilmavirtaus loppuu.

Jos olkavarsien tarrapaikoille ei ole käyttöä voidaan ne irroittaa avaamalla ompeleet ja karvan resetoituessa ompeleiden painaumat katoavat näkyvistä.

HUOM: Deadfall-ruskeat ovat eri erää ja tehty eri mitoituksella eli ovat pykälää isompia.

Ominaisuudet:

 • Korkealaatuista Polartecin ilmavaa High Loft Yetii-karvaa
 • AERO-huppu laskeutuu litteäksi hartioille ja lippa suojaa niskaa
 • Hupussa kaksi tuuman kokoista tarrapohjaa Ranger Eye -merkeille
 • Molemmissa olkavarsissa 90 x 120 mm tarrapohjat
 • Edessä oikealla tarralla kiinni fosforinen Triple Aught Design-logo
 • Yhteensä neljä taskua:
  - Kaksi suurta rintataskua, joissa pienet sisätaskut
  - Molemmissa olkavarsissa keskikokoiset taskut
  - Kaikissa taskuissa läpiviennit johtoja varten sekä varmistuslenkit varusteille
 • Nailonvahvisteet kyynärpäästä hihansuuhun saakka
 • Peukaloreiät hihansuissa
 • MADE IN USA
Kokotaulukko löytyy täältä
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.