TAD Triple Aught Design

Triple Aught Design Rogue RS Jacket

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 4 kpl

Hinta: 249,00
Määrä: kpl
Rogue Jacket 2017 on päivitetty versio keväälle 2016 markkinoille tulleesta Rogue takista, joka on varsin tervetullut uutuus teknisten fleecejen ja softshellien rinnalle. Tyypiltään Rogue Jacket on ns. "cafe racer", joka juontaa juurensa samaa nimeä kantavaan moottoripyörätyyppiin ja tätä kautta malli onkin paremmin nahkatakkeista tuttu.
Rogue Jacket 2017 on päivitetty versio keväälle 2016 markkinoille tulleesta Rogue takista, joka on varsin tervetullut uutuus teknisten fleecejen ja softshellien rinnalle. Tyypiltään Rogue Jacket on ns. "cafe racer", joka juontaa juurensa samaa nimeä kantavaan moottoripyörätyyppiin ja tätä kautta malli onkin paremmin nahkatakkeista tuttu. Malli on siis nahkatakin, mutta materiaaliksi on valittu TADin ekslusiivinen 52 / 48 nailon-puuvillasekoitekangas Rip-Stop vahvisteverkolla sekä vettä hylkivällä DWR-käsittelyllä varustettuna. Kalvottoman kankaan hengittävyys on omaa luokkaansa. Ulkonäöltään viileän kasuaali takki solahtaa sujuvasti katukuvaan ja soveltuu loistavasti niin siivilivaatetuksessa työskenteleville kuin vapaa-aikaankin.

Uusina piireteinä 2017 Roguessa on hieman istuvampi leikkaus, lyhyemmät hihat ja metallivetoketju. 

Korkea kaulus antaa kantajalleen runsaasti vaihtelevissa kevät- ja syyskeleissä kipeästi kaivattua lisäsuojaa kurkun seudulle ja voimakkaassa tuulessa moni varmasti yllättyy iloiesti siitä kuinka hyvin tiheään punottu NYCO-kangas pitää tuulta loitolla. Tähän oman lisänsä tuo karkeahampaisen YKK Vislon vetoketjun alle sijoitettu tuulisuojaläppä. Koko torson etuala on kauttaaltaa kaksinkertaista kangasta kun taas lämpökuorman hallinnan kannalta tervetulleesti selässä kangasta on vain yksi kerros.

Pitkät hihat ja lyhyehkö helmapituus ovat suoraa perua motoristien maailmasta ja sieltä juurensa juontaa myös yläselän nk. ”bi-swing” levikeleikkaus. Sen ansiosta kädet voidaan viedä täysin eteen ajo- tai ampuma-asentoon vaikka takki olisi muuten hyvinkin tyköistuva. Kyynärpäiden leikkaukset antavat hihoille ergonomisen muodon.

Kantokapasiteetti pohjautuu kahteen vetoketjulliseen ”käsien lämmittely” tyyppiseen taskuun sekä kahteen povitaskuun. Vaikka taskuja on esim. Ranger Hoodieihin tottuneille vähänlaisesti on alataskuista otettu kaikki irti sijoittamalla molempiin taskuihin pienet sisätaskut sekä Paracord-lenkit varusteiden varmistamista silmällä pitäen. Povitaskut ovat korkealle sijoitetut avotaskut, joihin mahtuu esim. solakka lompakko sekä älypuhelin.

TADille ominaiseen tapaan rakenteellisen vahvuuden kanssa on menty äärimäisyyksiin. Lähes kaikki saumat ovat kolminkertaisia ja kriittiset kohdat ovat vielä vahvennettu bartack-tikkauksin.

 

  • 52 / 48 nailon-puuvillasekoitekangas Rip-Stop vahvisteverkolla sekä vettä hylkivällä DWR-käsittelyllä varustettuna
  • YKK Vislon karkeahampaiset vetoketjut
  • Yläselässä levikeleikkaukset
  • Muotoon ommellut kyynärpäät
  • Kaksi alataskua sisätaskuilla ja varmistuspisteillä
  • Kaksi povitaskua
  • MADE IN USA

Mitoitus - LUE ENNEN TILAAMISTA
Roguen koko on hieman reilumpi kuin mihin TADilla on totuttu. Tätä syystä mittasimme Roguen leveyden litteänä pöydällä vetoketju kiinni kainalon alta ja helmasta. Oheisia mittoja tulee verrata jo olemassa olevaan takkiin ja päätellä oikea koko. Yläselän levikkeiden ansiosta takin voi ottaa suhteellisen hyvin istuvana koska kädet pääsevät silti ojentumaan ongelmitta eteen. Hihapituuden mitoituksessa on havaittavissa Roguen esikuvana toimineet prätkärotsit eli pituus on lähtökohtaisesti riittävä kaikille.

Koko Kainalon alta Helmasta
Small 54,0 cm 51,0 cm
Medium 58,0 cm 55,5 cm
Large 60,5 cm 57,5 cm
Extra Large 66,5 cm 64,0 cm

TADin kokotaulukko löytyy täältä

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.