TAD Triple Aught Design

Triple Aught Design Ranger Hoodie LT

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 9 kpl

Hinta: 299,00
Määrä: kpl
Triple Aught Designin Ranger ja Stealth Hoodiet ovat vuonna 2002 erityisesti sotilaiden ja viranomaisten tarpeisiin suunniteltuja teknisiä vaatekappaleita, joiden viitoittamaa tietä ovatkin sittemmin seuranneet kaikki taktisia ja teknisiä asusteita valmistavat ja suunnittelevat yritykset. Stealth ja Ranger Hoodiet suunniteltiin alusta pitäen toimimaan integraalisena osana taisteluvarustusta niin väli- kuin päälikerroksina, yhdessä tai erikseen.
Triple Aught Designin Ranger ja Stealth Hoodiet ovat vuonna 2002 erityisesti sotilaiden ja viranomaisten tarpeisiin suunniteltuja teknisiä vaatekappaleita, joiden viitoittamaa tietä ovatkin sittemmin seuranneet kaikki taktisia ja teknisiä asusteita valmistavat ja suunnittelevat yritykset. Stealth ja Ranger Hoodiet suunniteltiin alusta pitäen toimimaan integraalisena osana taisteluvarustusta niin väli- kuin päälikerroksina, yhdessä tai erikseen. Ensiluokkaiset materiaalit yhdistettynä niin rinkkojen kuin laskeutumisvaljaidenkin kanssa toimivaan erinomaiseen leikkaukseen ja taskutukseen onkin ollut jo vuosikymmenen ajan menestyksen salaisuus.

Ranger ja Stealth Hoodiet saavuttivat nopeasti lanseerauksensa jälkeen kulttimaineen, jonka siivittämänä takit levisivät sotatantereilta oikeiden käyttäjien ja kouluttajien kuten Chris Costan yltä myös kadulle, ja onpa niitä toisinaan toisinaan bongattu sellaisten julkisuuden henkilöiden kuten Robin Williamsin ja Adam Savagen yllä. Ilmiö huomioitiin yllättävästi myös pelimaailmassa, ja näinpä Ranger ja Stealth Hoodieita onkin nähty mm. Medal of Honor pelisarjan sankareilla, ja jopa 1:6 toimintafiguureilla.

Ranger Hoodie LT (Lite) versio on nimensä mukaisesti tehty kevyemmästä fleece-kankaasta kuin isoveljensä Ranger Hoodie, ja soveltuu näin hyvin kevyemmäksi välikerrokseksi osana kerrospukeutumista pakkaskeleillä sekä päälikerrokseksi viileisiin keleihin kevät-kesä-syksy akselilla. Tuulenpitävästä ja hyvin hengittävästä Polartec Wind Pro kankaasta valmistettu fleece hylkii myös yllättävän hyvin vettä.
 

Mission Capable, Wilderness Smart, Urban Ready . . .
The High Standard in Expedition Grade Gear, 24-7, 365, Anywhere in the World . . . .

2014 tulleet muutokset
Vuoden 2014 versiossa on Ranger Hoodie LT leikkausta uudistettu muutamilta osin. Näkyvin muutos on hupussa, jonka uusi periskooppimainen leikkaus mahdollistaa laajemman näkökentän sivuille aiempien mallien Aero-huppuun verrattuna. Hupun ja niskan leikkaus on myös väljempi aiempaan verraten, parantaen hieman käyttömukavuutta. Toinen muutoskohde on vyötärölinjan leikkaus, joka nyt lähes tasamittainen, toisin kuin aiemmissa versioissa, joissa vyötärölinja oli selästä pudotettu alas peittämään housunkaulus käyttäjän kumartuessa ja kyykistyessä.

Yhteenvetona voitaisiinkin sanoa että leikkauksen muutosten seurauksena vuoden 2014 Ranger Hoodie LT ei ole aivan yhtä hyvin ääriolosuhteissa suojaava kuin aiemmat versiot, mutta kääntöpuolena se myös näyttää vähemmän tekniselta vaatteelta ja uppoutuu näin paremmin katukuvaan. Tämä miellyttänee erityisesti peitetehtävissä ja siviiliasussa työskenteleviä viranomaisia sekä niitä käyttäjiä, jotka haluavat erittäin laadukkaan ja toiminnallisen fleecen joutumatta tinkimään muutoin huolitellusta ulkoasusta.

Muita uudistuksia 2014 versiossa ovat esimerkiksi tekstiiliset kaapeliläpiviennit taskuissa, taskujen muovisten D-rengas ankkuripisteiden korvaaminen pehmeillä kangaslenkeillä, kainaloiden tuuletusviiltojen poistaminen, rintataskujen sisätaskujen sijoitus keskemmälle taskua sekä joissain aiemmissa versioissa käytettyjen vetoketjunyörien korvaaminen tekstiilistä ommelluilla vetimillä.

Ominaisuudet:

 • Uusi paremmin katukuvaan sointuva leikkaus
 • Uusi laajemman näkökentän mahdollistava huppu
 • Korkealle leikattu kaulus suojaa kaulan tehokkaasti
 • Yhteensä kahdeksan taskua:
  - Kaksi suurta rintataskua, joissa sisätaskut kynille yms.
  - Alaselässä "hunter"-tasku johon pääsy molemmilta puolilta
  - Kaksi olkavarren taskua joiden päällä 90 x 125 mm kokoinen reunoista pyöristetty tarrapohja merkeille
  - Vasemassa käsivarressa pieni tasku esimerkiksi kulkukorteille tai avaimille
 • Rinta- ja olkavarren taskuissa läpiviennit johdoille
 • Hiha- ja rintataskuissa tekstiililenkit varmistusnyöriä tai jojoa varten
 • Peukaloläpiviennit hihansuissa
 • Helmassa yhdenkäden pikakiristykset
 • YKK vetoketjut
 • MADE IN USA
Kokotaulukko löytyy täältä
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.