Tactical Tailor

Tactical Tailor Multi Purpose Pouch FightLight

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 15 kpl

Hinta: 34,00
Määrä: kpl
Nyt myös Ranger Green-vihreänä!
Kun tarvitaan hieman organisointia, mutta ei kuitenkaan admin-taskuille tyypillistä miljoonalaatikkomaista rakennetta on MPP oikea ratkaisu. Tasku on saanut vaikutteita admin-taskuista, mutta on kuitenkin hengeltään enemmänkin yleistasku. Materiaali 500D Cordura.
Kun tarvitaan hieman organisointia, mutta ei kuitenkaan admin-taskuille tyypillistä miljoonalaatikkomaista rakennetta on MPP oikea ratkaisu. Tasku on saanut vaikutteita admin-taskuista, mutta on kuitenkin hengeltään enemmänkin yleistasku. Taskun sulku on toteutettu kompressoitavalla läpällä ja sisäosat ovat jaettu kahteen osioon; sisempi on avoin tila ja ulompi tasku on vielä oman läppänsä alla suojassa.

Sisempi on osioista suurempi ja luonteeltaan yleistaskuhenkinen; se on suuri tila varustettuna litteällä väliseinällä ohuiden asioiden varastointia varten. Osioon mahtuu esim. pari savua tai vaikkapa .50 Cal Barrettin lipas.

Ulompi tasku on admin-henkisempi osio ja sulkeutuu vielä omalla tarrasulkuisella läpällä. Sisällä on kolme venyvää lenkkiä varusteiden organisointia varten. Lenkit ovat otollista maaperää pistoolin lippaalle, yleistyökalulle, taktiselle valaisimelle tai muille saman kaliiperin asioille.

Hillityn ulkomitan johdosta MPP on kotonaan niin matalaprofiilisessa kantolaitteessa kuin vaikkapa lisäämässä reppuun tai rinkkaan nopeasti saatavilla olevia varusteita.

High Speed, Low Drag!
FightLight-versio on 500 denierin Corduralla ja muilla ratkaisuilla kevennetty versio Multi Purpose Pouchista. Keveyttä ei ole haettu ainoastaan materiaalia keventämällä vaan myös esim. kanttinauha on jätetty pois ja reunat ovat päätelty taittamalla ne näppärästi sisään, joka on mahdollista taipuisamman materiaalin ansiosta. Avoin osio, joka sijaitsee ulkoläpän alla on noin sentin pienempi syvyysmitan osalta.

Tasku toimitetaa kahdella pitkällä Malice-klipsillä, mutta taskua voi hieman vielä viilata keveämmäksi ja matalaprofiilisemmaksi vaihtamalla siihen HSGI:n kevennetyt klipsit.

Multicam-tuotekuvissa on perinteinen 1000D versio ja Ranger Greenit puolestaan Fight Light versiosta. Ranger Green on Operatorille tilaustyönä tehty tuote, joten vastoin TT:n normaalia käytäntöä klipsi ei ole vaalean ruskea (tan) vaan sen sijaan vaalean vihreä (foliage green).

 

  • Keskikokoinen yleistasku
  • Erittäin monikäyttöinen hyvän osioinnin ansiosta
  • Ulkomitat noin 18 x 18 x 4 cm
  • Toimitetaan kahdella pitkällä Malice-klipsillä
  • National Molding-pikalukko
  • Materiaali 500D Cordura®
  • MADE IN USA
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.