Savotta JÄÄKÄRI M

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 2 kpl

Hinta: 229,00
Määrä: kpl
Jääkäri-tuoteperheen keskikokoinen reppumalli, tilavuus noin 30 litraa. Jääkäri M on jatkokehitelmä aikoinaan Suomen Rajavartiolaitokselle suunnitellusta Kevyt Rajapartio -repusta. Kapea muotoilu ei haittaa liikkumista ahtaissa tiloissa ja vaikeassa maastossa. PALS-nauhakujasto mahdollistaa repun mukauttamisen käyttäjän mieltymysten mukaan kiinnittämällä lisätaskuja ja tarvikkeita repun ulkopuolelle. Sisäinen muovitukilevy antaa repulle tukevuutta ja kompressiohihnoilla pakkauksen saa kiristettyä tiiviiksi paketiksi. Rajavartiokäyttöön suunnitellun edeltäjänsä tavoin Jääkäri M:n olkaviilekkeet, selkäpehmusteet ja lantiovyö ovat kokoluokkaansa nähden tavanomaista pidemmälle viedyt helpottaakseen painavien varusteiden kantoa.

OMINAISUUDET

 • Tilavuus 30 l
 • Pehmustetut olkaviilekkeet rintaremmillä
 • Pehmustettu lantiovyö
 • Päälokero kelluvalla läpällä ja sivuvetoketjulla
 • Vetoketjutasku läpän sisällä
 • Sisällä lokero juomarakolle (esim. Source WLPS 3L)
 • Sivukompressiohihnat
 • Sisäinen muovitukilevy
 • PALS-yhteensopiva lisätaskujen kiinnitystä varten
 • 5 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu

 

TEKNISET TIEDOT

 • Paino: 1,75 kg
 • Mitat: 52 x 25 x 17 cm (K x L x S)
 • Päämateriaali: 1000D Cordura (100% polyamidi)
 • Nauhat: 100% polyesteri
 • Selkätukilevy: HDPE

YKSITYISKOHDAT

Nyörikiristeinen lumilukko ja kelluva läppä sulkevat päälokeron ylhäältä. Koko repun korkeuden pituinen pystysuora sivuvetoketju antaa nopean pääsyn pientavaroihin. Vetoketjutasku läpän sisäpuolella tarjoaa turvallisen säilytyspaikan avaimille, lompakolle, matkustusasiakirjoille ja puhelimelle.

Kelluva läppä ja sivukompressiohihnat tarjoavat laajan säädettävyyden repun tilavuudelle. Kiristä kasaan tai löysää isoksi riippuen kannettavasta tavaramäärästä. Sivukompressiohihnoja voi käyttää isompien varusteiden kiinnitykseen repun sivuille. Alakulmien avoimet pussitaskut tarjoavat tukevan kiinnityksen tripodien ja pitkien työkalujen alapäille kun tämmöisiä kannetaan repun sivuille kiinnitettynä.

Selkää vasten sijoitettu lokero on suunniteltu juomarakolle. Juomaletkuportit löytyy molemmilta sivuilta repun yläreunasta, joten toinen jää aina vapaaksi mahdollisille muille tarpeille kuten piuhoille tai antenneille.

PALS-nauhakujasto sivuilla ja läpän päällä mahdollistaa lisätaskujen ja varusteiden kiinnityksen reppuun. Tämä kiinnitysjärjestelmä tarjoaa lukemattomia vaihtoehtoja repun käyttäjäkohtaiseen mukauttamiseen. Taskujen lisäksi nauhakujastoon voi kiinnittää irtohihnoja, kuminyörikiristimiä, jousihakoja jne. Pohjassa oleviin neljään nauhalenkkiin pystyy kiinnittämään irtohihnat, esim. makuualustaa varten.

 

KANTOJÄRJESTELMÄ

Jääkäri M:n sisäinen HDPE-tukilevy antaa repulle ryhtiä ja estää epämukavien varusteiden painautumisen repun sisältä selkää vasten.

Sekä olkaviilekkeet että lantiovyö ovat pehmustettu tukevalla umpisolumuovilla. Olkaviilekkeet ovat S-muotoillut ja sisältävät irroitettavan rintaremmin.

Eteenpäin vetämällä kiristettävä lantiovyö on helppo kiristää painavallakin kuormalla. SR-pikasolki on helppo ja nopea avata. Lantiovyöhön kiinnitetty alaselän jämäkkä tukityyny tarjoaa tukevuutta ja kantomukavuutta.

 

RAJAVARTIOLAITOKSEN KANTOLAITEPERILLISIÄ

1990-luvun alussa Savotan uusi kompakti vaellusreppu 608 valittiin lähtökohdaksi Rajavartiolaitoksen uuden partiorepun suunnittelua varten. Tästä syntyi Kevyt Rajapartio, aikalaisekseen hyvin moderni malli: kapea muotoilu liikkuvutta helpottamaan, sivuvetoketju, kompressiohihnat ja kiväärinkantokiinnikkeet. Jämäkästi pehmustettuine olkaviilekkeineen, lantiovöineen ja selkätyynyineen sekä erityisesti alumiinivahvisteisen selkätukilevynsä ansiosta kantojärjestelmä oli erityisen pitkälle kehitetty – harvinaisia ominaisuuksia niin pieneksi repuksi.

Tämä ajan hammasta hyvin kestänyt malli valittiin vuorostaan vuonna 2013 lähtökohdaksi Savotan uuden “Jääkärirepun” kehitykselle, tästä alkoi kasvanut tuoteperhe johon myöhemmin liittyi pienempi päiväreppu, isompi reppu ja iso rinkka: Jääkäri S, Jääkäri L ja Jääkäri XL.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.