Noisefighters AX-14 Pro J-arm

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 2 kpl

Hinta: 199,00
Määrä: kpl

Noisefightersin AX-14 Pro arm on kaikin tavoin paranneltu versio PVS-14 yönäkölaitteen vakiokalustoon kuuluvasta J-armista, jolla valonvahvistin kiinnitetään kypäräkiinnikkeeseen. Noisefighters AX-14 Pro arm on jo yrityksen kolmas iteraatio eikä tämä viimeisin versio jätä juuri mitään parantamisen varaa.

AX-14 painaa alle puolet mil-spec J-armin painosta (vain noin 25g!) mutta on merittävästi kestävämpi ja siinä on todella hyvät säätömahdollisuudet jolla saat sen juuri oikealle kohdalle juuri sinun silmällesi ja taitettua lähelle kypärää kun se ei ole käytössä.


 

AX-14 on säädettivissä hetkessä kumman tahansa silmän päälle tilanteen mukaan. Lisäksi Pro -versiossa on lisänivel, jolla valonvahvistimen saa siirrettä hetkellisesti silmän yläpuolelle taittamatta laitetta yläsentoon. Tästä asennosta se on helppoa nopeasti taittaa takaisin silmän päälle.

Saman nivelen avulla laitteen saa lähes kiinni kypärään kun valonvahvistin on käännetty yläasentoon. Tämä sekä suojelee valonvahvistinta tahattomilta osumilta ja käyttäjän niskaa tuomalla valonvahvistimen painon lähemmäs käyttäjän päätä.

AX-14 Pro on valmistettu Arkema® polymeeristä, joka on tekee siitä lähes tuhoutumattoman. Hieman joustava polymeeri myös suojelee valvonvahvistinta yötoiminnassa väistämättä sattuvilta kolhuilta ja kompastumisista. Ruuvit, mutterit ja muut metalliosat ovat kaikki ruostumattomia ja soveltuvat toimintaan merellä.

AX-14 Prolla on elinikäinen takuu.

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.