Klean Kanteen

Klean Kanteen Classic

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 7 kpl

Hinta: 35,00
Määrä: kpl
Klean Kanteenin Classic-pullo on lyömätön juomapullo päivittäiseen käyttöön niin maalla kuin merelläkin. Ruostumattomasta teräksestä valmistetusta pullosta ei veden sekaan vuoda mitään sinne kuulumatonta, eikä pullon rikkomiseen tahdo pajavasarassakaan riittää potku.
Klean Kanteenin Classic-pullo on lyömätön juomapullo päivittäiseen käyttöön niin maalla kuin merelläkin. Ruostumattomasta teräksestä valmistetusta pullosta ei veden sekaan vuoda mitään sinne kuulumatonta, eikä pullon rikkomiseen tahdo pajavasarassakaan riittää potku.

Käytettävyydeltään Classic-sarjan pullot ovat eräänlainen risteytys perinteisten juomapullojen ja suurisuisten, nk. ”widemouth” pullojen välillä. Tunnusmerkkinä on noin 4,5 senttimetriä leveä suuaukko josta on helppo juoda liikkeessäkin, mutta joka on kuitenkin riittävän leveä jääpalojen lisäämiseen ja juomajauheiden annostelun sekä tiskaamiseen.

Pullot ovat vain 5 millimetriä perinteistä 0,33 l virvoitusjuomatölkkiä leveämpiä, joten ne katoavat kuin itsestään reppujen ja laukkujen kapeisiinkin sivutaskuihin. Korkista pullo voidaan myös ripustaa esimerkiksi rinkkaan tai kiipeilyvaljaisiin roikkumaan.

Ottaen huomioon pullon käytännössä eliniän kestävän luonteen se tulee säästämään vuosien varrella tuntuvasti niin lompakkoa kuin ympäristöäkin. Pulloveden ostaminen Suomen kaltaisessa maassa, jossa vesijohtovesi on kiistattomasti parempilaatuista, on täysin turhaa.

Miksi teräspullo?
Viime vuosina erilaisista muoviseoksista valmistettujen juomapullojen terveysriskit ovat yhä enenevissä määrin nousseet suuren yleisön tietoisuuteen. Suurimman pahiksen rooliin on noussut karsinogeeninen ja hormonitoimintaan sekä immuunijärjestelmään haitallisesti vaikuttava Bisfenoli-A, joka tunnetaan myös lyhenteellä BPA. Vaikka monet muovipullovalmistajat ovatkin siirtyneet BPA-vapaiden muoviyhdisteiden käyttämiseen, on olemassa näyttöä siitä, että ainakin osa näistä sisältäisi lähes identtistä BPE-yhdistettä tai muuta korvaavaa kemikaalia.

Klean Kanteen tarjoaa ratkaisun yksinkertaisesti, poistamalla muovin. Kaikki Klean Kanteen pullot on valmistettu elintarviketeollisuudessa laajasti käytetystä 18/8 teräksestä, jossa on seosaineina nimensä mukaisesti 18% kromia ja 8% nikkeliä. 18/8 teräs ei ime itseensä hajuja tai makuja, eikä se reagoi alkoholiin tai miedosti happamiin nesteisiin kuten appelsiini- tai sitruunamehuihin.

Toisin kuin kevytmetallipulloissa, ei Klean Kanteenin teräspulloissa ole tarvetta kemiallisille pinnoitteille tai käsittelyille, jotka ajan mittaan tai vaurioituessaan vuotaisivat veteen. Teräspullon puhtaanapidostakaan ei tarvitse juuri stressata, Klean Kanteenit voidaan pestä normaalisti astianpesukoneessa.

Koska pullon sisä- ja ulkopinta (vain brushed steel) ovat puhdasta terästä voi sen huoletta laittaa kaminan päälle veden lämmitystä tai pullon sulatusta varten. Eikä pullo ei ole moksiskaan vaikka siinä keittäisi vettä avotulella esim. selviytymistilanteessa tai kun muusta syystä tarkoitukseen sopivaa astiaa ei ole saatavilla. Kaulan ympärille voidaan varastoida rautalankaa helpottamaan avotulella toimimista. Maalatut pullot soveltuvat aivan yhtä hyvin selviytymistilanteeseen kuin harjattu teräskin, mutta niillä ei vain voi etukäteen kokeilla / harjoitella esim. veden keittämistä avotulella.

 

  • Kaksi kokoa: 532ml & 800ml
  • Toimitetaan Loop Cap korkilla, Sport Cap on lisävaruste
  • Erittäin helppo täyttää ja puhdistaa suuren suuaukon ansiosta
  • Valmistettu ruostumattomasta 18/8 teräksestä
  • Teräspullo ei elätä sivumakuja ja hajuja aiheuttavia bakteerikantoja
  • Ei sisällä esimerkiksi BPA’ta tai ftalaatteja
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.