HSGI - High Speed Gear Inc.

HSGI TACO Soft - Belt Mount

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 5 kpl

Hinta: 45,00
Määrä: kpl
Pikavetotaskujen kuninkuutta rautaisella otteella pitävä TACO-sarja on laajentunut kattamaan myös tarvikepuolta, tarkemmin sanottuna juomapulloja tai muita sylinterin mallisia esineitä.

Taskun sivut ovat lipastaskuista poiketen leveä nailonhihnaa, jotka venyvät reilusti joustavan korsettinyörityksen avulla tarpeen niin vaatiessa. Nyöritystä voi säätää kitkalukon kautta halutulle kireydelle taskun takaa. Varmistuslenkki, joka lipastaskuissa on valinnainen lisävaruste, tulee pehmo-TACO:ssa vakiovarusteena ja se toimii esimerkiksi Liberty Bottlen kanssa mainiosti kuten kuvasta näkyy. Taskuun sopii myös 525-, 800- ja 1182 ml Klean Kanteen moitteettomasti eikä massiivinen litran Nalgenekaan pistä vastaan.

Samaan tapaa kuin lipastaskujenkin kanssa vain oma luovuus on rajana mitä taskuun saa mahdutettua. Ulkopintaan on sijoitettu 3x2 PALS-matriisi, joka soveltuu ehkä parhaiten pienesineiden kiinnitykseen kuin, että siihen kiinnitetään toinen MOLLE-tasku.

Taskuun mahtuu myös MK9-kokoinen OC-sumutin eli nk. JOUHA-kaasu. Tilauksesta tasku voidaan varustaa myös tarra-, pikalukko tai nepparisulkuisella läpällä jos vakiona toimitettava venyke ei ole riittävä. Ota yhteyttä minimitilausmääristä.

Valmistettu Pohjois-Carolinassa Yhdysvalloissa.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.