HSGI - High Speed Gear Inc.

HSGI Polymer X2R TACO - U-Mount (MOLLE / Belt)

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 16 kpl

Hinta: 59,00
Määrä: kpl
HSGI meni ja teki polymeerisen TACOn! TACO -lipastaskut ovat tulleet suosituiksi monipuolisuutensa takia, ja X2R Polymer TACO -taskuun mahtuukin kaksi kappaletta lähes kaikkien itselataavien kiväärien lippaita.

Polymeeritaco on omiaan vesistötoiminnassa, talvella ja Suomen kesässä, sillä se ei ime itseensä vettä, joka voi lahottaa parhaankin corduran ja lisää varusteiden painoa.
 
Tasku on hieman "kumimaista" materiaalia, joka ei kolise tai rahise pahasti osuessaan oksiin tms.  Tasku on punottu yhteen venyvällä korsettinyörityksellä, joka antaa sen verran periksi, että samaan taskuun mahtuu lähes kaikenlaiset lippaat ja muut saman kokoluokan esineet. 

Kotimaisesta näkökulmasta AK- ja RK-lippaan toimivuus on tietysti kiinnostava kysymys koska lippaan lukituskynsi jää harmillisen usein kiinni perinteisten "shingle"-mallisten avotaskujen pehmeisiin kohtiin ja kanttauksiin. P-Tacosta lipas liukuu ulos sulavan tasaisesti. Vaikka lipas tulee hyvin taskusta ulos on tasku kuitenkin istuvuudeltaan napakka eikä välystä ole niin kuin monesti AK- ja RK-avotaskuissa.

Taskuun sopii myös sirot .223 / 5.56mm - sekä lihavat .308-lippaat, joten samaa kantolaitetta voi käyttää P-TACOjen ansiosta lähes kaikkien aseiden kanssa. Heckler & Kochin omat G36 lippaat toimivat välttävästi P-TACOn kanssa lippaan moninaisista ulokkeista johtuen, mutta Magpul 36G lippailla tätä ongelmaa ei ole. Pistoolilipastaskuun mahtuu lähes kaikki yksi- tai kaksiriviset pistoolinlippaat. 

Taskun reunojen muoto on suunniteltu helpottamaan lippaiden laittamista taskuun. 

Uutena ominaisuutena P-TACOissa on U-Clip -kiinnikeet, jolla tasku saadaan kiinnitettyä niin MOLLE-kujiin, kuin 2 -tuumaiseen tai kapeampaan vyöhön. 
  • vedentyhjennysreiät pohjassa 
  • vedenkestävä materiaali
  • muotoiltu yläreuna lippaiden taskuun laittamisen helpottamiseksi
  • MOLLE ja vyö-yhteensopiva

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.