HSGI - High Speed Gear Inc.

HSGI Polymer Mini Pistol TACO - U-Mount (MOLLE / Belt)

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 4 kpl

Hinta: 32,00
Määrä: kpl
HSGI meni ja teki polymeerisen TACOn! TACO -lipastaskut ovat tulleet suosituiksi monipuolisuutensa takia, sillä samaan taskuun mahtuvat lähes kaikkien itselataavien pistoolien lippaat ja monet muut varusteet, kuten monitoimityökalut ja valaisimet.

Polymeeritaco on omiaan vesistötoiminnassa, talvella ja Suomen kesässä, sillä se ei ime itseensä vettä, joka voi lahottaa parhaankin corduran ja lisää varusteiden painoa.
 
Tasku on hieman "kumimaista" materiaalia, joka ei kolise tai rahise pahasti osuessaan oksiin tms.  Tasku on punottu yhteen venyvällä korsettinyörityksellä, joka antaa sen verran periksi, että samaan taskuun mahtuu lähes kaikenlaiset lippaat ja muut saman kokoluokan esineet. 

Taskun reunojen muoto on suunniteltu helpottamaan lippaiden laittamista taskuun. P-TACO on kiinnitettävissä saman sarjan kiväärilipastaskuihin. Polymer Mini Pistol TACO on nimestään huolimatta saman kokoinen kuin cordurasta valmistetut Pistol Tacot, jos kaipaat taskua pitemmälle esineelle, kuten Glockin pitkille- tai konepistoolin lippaille, tai vaikka pitkälle valaisimelle, on Pistol Polymer Taco oikea valinta (pituus sama kuin Cordurasta valmistetussa Extended Pistol Tacossa).

Uutena ominaisuutena P-TACOissa on U-Clip -kiinnikeet, jolla tasku saadaan kiinnitettyä niin MOLLE-kujiin, kuin 2 -tuumaiseen tai kapeampaan vyöhön. 
  • vedentyhjennysreiät pohjassa 
  • vedenkestävä materiaali
  • muotoiltu yläreuna lippaiden taskuun laittamisen helpottamiseksi
  • MOLLE ja vyö-yhteensopiva

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.