HSGI - High Speed Gear Inc.

HSGI Polymer Pistol TACO - U-Mount (MOLLE / Belt)

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 10 kpl

Hinta: 35,00
Määrä: kpl

HSGI meni ja teki polymeerisen TACOn! TACO -lipastaskut ovat tulleet suosituiksi monipuolisuutensa takia, sillä samaan taskuun mahtuvat lähes kaikkien itselataavien täyskokoisten pistoolien lippaat ja monet muut varusteet, kuten monitoimityökalut ja valaisimet.

Polymeeritaco on omiaan vesistötoiminnassa, talvella ja Suomen kesässä, sillä se ei ime itseensä vettä, joka voi lahottaa parhaankin corduran ja lisää varusteiden painoa.
 

Tasku on hieman "kumimaista" materiaalia, joka ei kolise tai rahise pahasti osuessaan oksiin tms.  Tasku on punottu yhteen venyvällä korsettinyörityksellä, joka antaa sen verran periksi, että samaan taskuun mahtuu lähes kaikenlaiset lippaat ja muut saman kokoluokan esineet. 

Taskun reunojen muoto on suunniteltu helpottamaan lippaiden laittamista taskuun. P-TACO on kiinnitettävissä saman sarjan kiväärilipastaskuihin. Polymer Pistol TACO on nimestään huolimatta saman kokoinen kuin cordurasta valmistetut Extended Pistol Tacot, joten jos kaipaat taskua Glock 19-kokoisten tai pienempien pistoolien lippaille tai kisakäyttöön, on Mini Pistol Polymer Taco oikea valinta (pituus sama kuin Cordurasta valmistetussa Pistol Tacossa). 

Uutena ominaisuutena P-TACOissa on U-Clip -kiinnikeet, jolla tasku saadaan kiinnitettyä niin MOLLE-kujiin, kuin 2 -tuumaiseen tai kapeampaan vyöhön. 

  • vedentyhjennysreiät pohjassa 
  • vedenkestävä materiaali
  • muotoiltu yläreuna lippaiden taskuun laittamisen helpottamiseksi
  • MOLLE ja vyö-yhteensopiva

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.