HSGI - High Speed Gear Inc.

HSGI M3T Multi-Mission Medical (Nolatac) TACO

Varastossa 8 kpl

Hinta: 89,00
Määrä: kpl
Mikäli hakusessa on ollut maltillisen kokoinen ja salamannopeasti käyttöönotettava lääkintätasku, kannattaa M3T Multi-Mission Medical Tacoon tutustua lähemmin.

Tasku muistuttaa rungoltaan suurelta osin TACO-lipastaskuja, ja sen toiminta perustuu myös samankaltaiseen ideaan. Taskussa ei ole läppää eikä sen puoleen pohjaakaan, vaan mukana toimitettava lääkintäinsertti pysyy taskussa elastiikan tuomalla kompressiolla. Lääkintäinsertti kapseloi sisältönsä, joten taskun avoimesta rakenteesta huolimatta lääkintätarpeet ovat suojassa luonnon elementeiltä.
Molemmista päistään avoimesta taskusta insertti voidaan vetää ulos luonnollisesti kumpaan suuntaan tahansa, helpottaen sekä taskun sijoittamista että käyttämistä.

Taskun mukana toimitettavan insertin lisäksi voidaan taskussa käyttää myös esimerkiksi ATS Low Profile Medical Insert, joka venykkeineen mahdollistaa sisällön huolellisemman organisoinnin.

Taskun molemmilla sivuilla on kevyestä 420D Nylonista valmistetut tunnelitaskut kiristyssiteille. Kevyen rakenteensa ansiosta taskut kompressoituvat tyhjänä litteiksi. Taskuihin sopivat kaikki yleisesti käytössä olevat kiristyssiteet, ja taskut on varustettu nostimilla, joiden avulla siteen saa taskusta helposti myös yhdellä kädellä.
Koska kiristyssiteet luonnollisesti kasvattavat taskun leveyttä, suosittelemme mahdollisimman pientä profiilia tavoitteleville Combat Kitin MJK kiristyssidettä , joka pakkautuu huomattavasti ohuemmaksi kuin CAT tai SOFT-T siteet.

Erityistä huomiota Medical Tacon suunnittelussa on kiinnitetty myös kantotapojen monipuolisuuteen. Tasku kiinnittyy sellaisenaan normaalisti PALS-kujastoon ja sen lisäksi siinä on kanavat varustevyöhön (1,75" ja 2") pujottamista varten niin pysty- kuin vaaka-asentoonkin. Myöhemmin saatavilla olevalla G-Coden lisäosalla tasku saadaan vaivattomasti myös vaakatasossa kiinni PALS-kujastoon.

 

  • NOLATAC Training and Consultingin suunnittelema lääkintätasku
  • Kaksiosainen insertti lääkintätarpeille
  • Insertti voidaan vetää taskusta ylä- tai alakautta
  • Sisäänrakennetun kompression ansiosta insertti pysyy taskussa ilman tarranauhaa tai solkia, ollen silti käytettävissä yhdellä kädellä
  • Molemmillä kyljillä yhdellä kädellä käytettävät kompressiotaskut kiristyssiteille
  • Kiinnitettävissä sekä PALS-kujiin että varustevöihin
  • Voidaan asentaa vaakaan tai pystyyn
  • Tarrapohja tunnisteille
  • MADE IN USA

  Tarjoamme viranomaisille ja organisaatioille mahdollisuuden tilata Osuva Outfittersin valikoimaan kuuluvat ensiapulaukut ja -taskut tarkkaan räätälöityinä ja heti käyttövalmiina paketteina. Verkkokaupan korkealuokkaisen ensiapuvälinevalikoiman lisäksi on tilauksesta tarpeiden mukaan toimitettavissa monipuolinen valikoima erilaisia hoitotarpeita ja –välineitä aina haavanhoidosta verenvuodon- ja hengityksen hallintaan, potilaan evakuointiin ja henkilökohtaisiin suojavälineisiin.

 

Arvostele tämä tuote

25.03.2019 - raz

Nopea ottaa käyttöön, ryminässä kestävä kiinnitys, Taco parhaasta päästä. Tilavaatimus liivissä/rigissä vain 2 kujaa leveyttä, joten kelpaa kantaa. Lisäetuna tämä on kätevin alusta kantaa mukana kaksi kiristyssidettä pikavedolla.