Helikon-Tex

Helikon-Tex Glow-in-the-Dark 275 Paracord 50ft

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 2 kpl

Hinta: 14,40
Määrä: kpl
Nyt loppui teltannaruihin kompastelu! Tämä on aivan kuin normaalia paracordia, mutta lisäksi loistaa kivasti pimeässä, kunhan sitä ensin hieman tohottaa fikkarilla. Naru loistaa kirkkaana hetken ja rauhallisemmin, niin, että sen näkee hyvin hämärään tottuneilla silmillä vielä useamman tunnin. Eeppistä kamaa!
Paracordia on alunperin käytetty nimensä mukaan laskuvarjoissa, joten kyseessä on todella korkeatasoinen tuote. Paracord on erittäin monikäyttöinen naru, jossa on erillinen sydän ja kuori. Sydämmen muodostaa seitsemän ohutta valkoista narua, joista voi hätätilanteessa punoa esim. kala- tai kuljetusverkon. Paracordista valmistetaan tyypillisesti avaimenperiä, selviytymisrannkkeita, vetoketjujen vetimiä jne. Sitä pyöritetään veitsiin kädensijan korvikkeeksi tai repun kantokahvaan. Siitä on myös tehty aseiden hihnoja, kännykkäkoteloita, ruoskia ja paljon muuta mielenkiintoista. Köysillä siitä voi tehdä prusik-solmun jolla köyttä pitkin voi nousta helposti ylöspäin. Paracord on yksinkertaisesti superkätevää kamaa! Tämä versio loistaa pimeässä!

Helikon-Texin paracordin on valmistanut jenkeissä Atwood Rope Mfg. joka on tuottanut nartsoja jenkkien puolustusvoimille jo vuodesta 1985. 
  • Pituus 17,5m
  • 100% nailon
  • seitsemän ydinlankaa ja punottu kuori
  • 125 kg (275 lbs ) staattinen kesto
  • valmistettu USA:ssa
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.