BCB

BCB Military Survival Kit

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 25 kpl

Hinta: 28,00
Määrä: kpl
This is an upgraded version of the very popular BCB - Combat Survival Tin

Selviytymisrasia / selviytymispakkaus sotilaskäyttöön. Brittien SAS (Special Air Service) on toiminut kaikenlaisissa olosuhteissa viidakosta aavikkoon ja rykmentin selviytymistaidot ovat hioutuneet maailmalta saatujen kokemusten perusteella. Rasian kokoonpanon on laatinut legendaarinen sotilas- ja selviytymiskouluttaja John ”Lofty” Wiseman, joka on opettanut taitoja tovereilleen SAS:n riveissä.
Selviytymisrasia / selviytymispakkaus sotilaskäyttöön. Brittien SAS (Special Air Service) on toiminut kaikenlaisissa olosuhteissa viidakosta aavikkoon ja rykmentin selviytymistaidot ovat hioutuneet maailmalta saatujen kokemusten perusteella. Rasian kokoonpanon on laatinut legendaarinen sotilas- ja selviytymiskouluttaja John ”Lofty” Wiseman, joka on opettanut taitoja tovereilleen SAS:n riveissä. Hän on kunnostaunut myös kirjailijana ja SAS Survival Handbook lienee yksi alansa parhaita opuksia, joka löytyy myös suomennettuna.


Selviytymisrasia on varuste, jonka hankkiminen ja kantaminen mukana ilman riittävää harjoittelua saattaa kostautua ns. SHTF-tilanteessa (Shit Hits The Fan). Jokainen rasian komponentti tulee tuntea perinpohjaisesti ja osata käyttää tehokkaasti. Hätätilanteessa on parempaakin tekemistä kuin ihmetellä rasian sisältöä tai opetella käyttämään niitä. Etenkin selviytymisohje sisältää tiivistä dataa johon on syytä tutustua huolella niin käytännön kuin teoriankin tasolla.
Selviytymisrasioille tyypillistä on, että perussettiä käytetään oma aikansa ja kun tietoisuus omista tarpeista ja kyvyistä muodostuu riittäväksi voi settiä ruveta kustomoimaan omiin mieltymyksiin ja vallitsevaan ympäristöön sopivaksi.

Speksit:

  • Paino: 185 g (tyhjänä 95 g)
  • Tilavuus: 200 ml
  • Koko: 110 x 80 x 28 mm
  • NSN: 8456-99-126-6980
Rasian sisältö:
water resistant tin
vinyl tape
2.6" knife lockable blade
waterproof matches & striker
pencil
water purification tablets
snare wire
nightlight candle
fireball flint & striker with button compass
fishing kit
distress whistle
sewing kit
safety pins
basic wire saw
signal mirror
tin hanging handle
led micro torch
tinder cotton balls
single edged razors
adhesive sterile plasters
unlubricated condoms ( water carriers)
survival instructions -› accident evaluation form 


Rasian kunto tulee tarkastaa ajoittain ja esim. vanhentuneet vedenpuhdistustabletit vaihtaa tuoreisiin ja harjoittelussa kuluneet varusteet vaihtaa tuoreisiin.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.