Comp-Tac

Comp-Tac International Holster

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 17 kpl

Hinta: 85,00
Määrä: kpl

International on monelle eri aseelle saataavilla oleva, modulaarinen kotelojärjestelmä, joka mahdollistaa 16 eri kantovariaatiota yhdellä kotelolla! Mukana tulee kolme kiinnitysosaa: vyökiinnike, nopeasti puettava paddle-kiinnike ja drop-offset-pala, jolla kotelon saa laskettua matalammalle. Kotelo on tarkoitettu pidettäväksi kello kolmessa, eli suoraan ampujan vahvemman käden puoleisen lonkan päällä. Kotelo sopii kisahommiin, piillossa kannettavaksi ja kun ei tarvita riistonesto-ominaisuutta, myös ammattikäyttöön.

Onko aseessasi punapistetähtäin? International -kotelo on leikattu edestä matalaksi jotta se toimisi hyvin luistiin asennettujen tähtäinten kanssa. Myös tähtäimen ura on tehty erityisen korkeaksi, jotta äänenvaimentimen kanssa käytettäväksi suunnitellut etutähtäimet toimivat heittämällä kotelon kanssa!

Lue Chuck Hawksin arvostelu Comp-Tac International -kotelosta täältä!

Ominaisuudet: 

  • kokokydexinen, vyön ulkopuolinen kotelo, sopii hyvin kisakäyttöön!
  • Mukana tulee kolme kiinnitysosaa, vyökiinnike, paddle-kiinnike ja offset-pala, jolla saa halutessaan laskettua kotelon matalammalle
  • säädettävä kulma
  • vyön leveys on säädettävissä 1.5"-2"
  • Vetovastuksen säätö

Internationalin Kydex-kotelorunko istuu kuin valettu sille aseelle, jolle kotelo on tehty. Se mahdollistaa todella nopean vedon ja pysyy auki aseen koteloon palauttamsista varten. Toisin kuin nahka, kydexistä valmistettu kotelo ei veny, eivätkä saumat purkaudu ajan kanssa. Kotelon ulkopinnassa lukee, mille aseelle / aseille kotelo on suunniteltu, joten et ikinä vahingossa ota väärää koteloa mukaan. 

Kantotavat: 

Internationalissa on oletusarvoisesti vyökiinnike kiinni. 

Vyökiinnike: Vyökiinnike on suosituin tapa kiinnittää kotelo vyöhön kisahommia varten. Vyökiinnike takaa jäykän ja tukevan kiinnityksen mutta on silti mukavasti kaarrettu lonkan muotoiseksi. Vyökiinnike toimii 1.5" tai 2" -vöiden kanssa. Huomaa kuitenkin, että jos avaat kiinnikkeen 2" vyölle, sitä ei enää voi muuttaa toimimaan 1.5" vyön kanssa. 

Paddle: Paddle on ratkaisu ampujalle, joka joutuu usein vaihtaman asetta housuista toisiin tai ottamaan sitä pois työnsä puolesta. Paddlea ei pujoteta vyöhän, vaan se työnnetään housujen sisäpuolelle niin ,että housut ja vyö jäävät paddlen ja kotelorungon väliin. Paddle on ventiloitu mukavuuden parantamiseksi. 

Drop-Offest: Comp-Tac on vuosikausia etsinyt tapaa saada kotelonsa toimimaan eri kokoisille ja muotoisille ampujille. Drop-Offset on ratkaisu tähän haasteeseen. Sen avulla ase saadaan pudotettua matalammalle ja ulkonemaan ampujan vartalosta. Drop-offset -palalla kotelon saa toimimaan naisampujille ja niille, jotka käyttävät raskaita liivejä ja haluavat pistoolin kahvan kuitenkin helposti saataville. 

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.