Tervetuloa uudistuneen kauppamme avajaisiin!

Liiketilan remontti on valmis, aseet on nostettu seinille ja uudet tuotteet on naputeltu verkkokauppaan. On avajaisten aika!

Tervetuloa Osuva Outfitters -kivijalkaliikeen avajaisiin keskiviikkona 01.08.2018 klo. 10-18.00! Koko avajaisviikon ajan tuotteemme ovat kaupassa kävijöille vähintään 10% alennuksessa (15% Osuvan jäsenille). Vaikka et pääsisi käymään kaupalla, voit tsekata myös verkkokaupassamme avajaistarjoukset täältä!

Liike on Tähtitornimäen ampumaradan yhteydessä, osoitteessa Fabianinkatu 1. Tarkemmat ohjeet paikalle löydät täältä

Huikeat avajaistarjoukset!

Avajaisten kunniaksi laitamme valikoiman huipputuotteita todella reippaaseen alennukseen sekä kivijalkaliikkeessämme että verkkokaupassa. Jos et pääse avajaisiin, tsekkaa tarjoukset verkkokaupassamme 1.8. alkaen.

 

Lahjuksia ja virvokkeita

Avajaispäivänä lahjoitamme viidelle ensimmäiselle Osuva t-paidan ja kaikille on tarjolla kahvipullat. Lisäksi arvomme avajaisiin osallistuneiden kesken 50€ lahjakortin kauppaamme!

 
 

Kiinnostaako CZ? Kokeile niitä ilmaiseksi!

Avajaispäivänä jäsenet ja aiemmin radallamme käyneet voivat kokeilla klo. 15-16.00 välillä ilmaiseksi laajaa valikoimaa CZ -pistooleita. Tarjolla on P09 Kadet, P07, P09, Shadow, Shadow II, Tactical Sports,  ja uutuutena P-10 C. Myös Scorpion Evo 3 S1 -karbiini on kokeiltavissa. Ilmoittautumista ei tarvita, riittää kun ilmestyt paikalle. Osuvalla käyty perehdytys on kuitenkin edellytys radalle pääsyyn.
 

Nyt meiltä myös aseet

Varusteiden ja vaatteiden lisäksi myymme nyt sekä uusia että käytettyjä aseita! Valikoimastamme löydät muun muassa CZ, Glock, Ruger, Knights Armament, Daniel Defence, Bushmaster ja Heckler & Koch - merkit. Jos valikoimassamme ei ole juuri sinua kiinnostavaa asetta, ota meihin yhteyttä, katsotaan voimmeko auttaa.