UTactic

UTactic Tactical Backpack U36

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 3 kpl

Hinta: 165,00
Määrä: kpl

Utacticin U36 on minimalistinen taktinen kantolaite. Kaikki ylimääräinen (MOLLE-kentät, lokerointi, materiaali) on minimoitu samalla kun ergonomiaa ja käytettävyyttä on parannettu. Lopputuloksena on kevyt ja poikkeuksellisen näppärä pikkurinkka, jossa on kaikki tarpeellinen ilman turhaa hapatusta. 

Repussa on yksi iso päätasku, joka aukeaa kokonaisuudessaan, joten repusta on helppo löytää tarvittavat tavarat. Päätaskun selän puolella on sisätasku. Päätaskun molemmin puolin on pitkät, palkeilla varustetut sivutaskut joissa on juomarakon letkulle läpivienti. Näiden taskujen alareunassa on muutama MOLLE -lenkki lisätaskuja varten. Rinkan "kannessa" vielä yksi tasku pikkutavaroita varten ja pohjassa pieni vetoketjullinen tasku sadesuojaa varten.  

Rinkka ei paina kuin hieman yli 1.6 kiloa, joten kokonaisuus on saatu todella kevyeksi. Kantojäykkyys syntyy polymeerilevystä, jonka voi poistaa kantaessaan pehmeitä ja / tai kevyitä taakkoja. 

Rinkan viilekkeiden ja selän pehmusteiden päällä on 3d -verkkomateriaali, joka takaa hyvän hengittävyyden. 

Kapasiteetti: 36 litraa
Koko:  55 x 30 x 22 cm
Materiaali: polyuretaanipinnoitettu Cordura 500D with polyurethane coating, NIR -suojattu (OD valmistettu Saksassa, Multicam Yhdysvalloissa)
Soljet ja muoviosat: 2M (Italia)

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.