UTactic

UTactic Engineer Pack

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Ei varastossa

Hinta: 139,00

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

UTactic Engineer Backpack on kompakti 20L modulaarinen varustereppu joka on suunniteltu kuljettamaan työkaluja tai vaikka kannettavan tietokoneen, sijoittui tehtävä sitten urbaaniin siviilimaailmaan tai haastavaan taktiseen ympäristöön.

Nimestään huolimatta tämä reppu on huomattavan yksinkertainen laitos: siinä on yksi iso päätasku ja vain muutama ulkoinen tasku.

  • Kapasiteetti n. 20L
  • Ulkomitat n. 46 x 32 x 14 cm (korkeus / leveys / syvyys )
  • Materiaali 500D Cordura
  • Muoviosat 2M, vetoketjut YKK

Repun varsinainen pointti on sen modulaarinen sisustus. Päätasku avautuu paneelina kokonaan alas ja se on vuorattu pehmeällä velcro-tarralla. Mukana on irroitettava, myös tarrapintainen tilanjakaja jolla sisuksen saa jaettua kahteen osaan. Repun mukana tulee kaksi tarrakiinnitteistä verkkotaskua ja 10-osainen työkalujen kiinnityssarja. Näiden avulla (sekä mahdollisuudella erikseen hankkia muita koukkutarralla kiinnittyviä yleis- tai varustetaskuja) repun saa organisoitua mitä tahansa varusteita, työkalusarjaa tai elektroniikkaa varten tehtävän ja tarpeen mukaiseen järjestykseen.

Ulkopuolelta löytyy kaksi litteää pikkutaskua ja kyljestä paikka vesipullolle. Päätaskun läpässä sisäpuolella on kaksi vetoketjullista taskua pikkutavaroille ja yläosasta löytyy vetoketjulla avautuva läpivienti jonka kautta pääsee vikkelästi käsiksi repun sisältöön avaamatta itse läppää, tai vedettyä ulos dokumentteja tai tabletin.

Repussa on kaksi kantokahvaa, kompressioremmit ja pehmustetut, hyvin muotoillut olkaviilekkeet ja ventiloitu selän pehmuste joiden ansiosta reppua on mukava kantaa täyden kuorman kanssa.

UTACTIC on ukrainalainen modernien taktisten ammattilaisvarusteiden ja -vaatteiden valmistaja. Firma käyttää tuotteissaan kansainvälisesti tunnettuja merkkimateriaaleja ja komponentteja: Cordura, Polartec, Coolmax, 2M, Duraflex jne. Tuotteita on kenttätestattu tositoimissa maailman konfliktialueilla. UTacticin tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Ukrainassa.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.