UTactic

UTactic Alpha Medical Pouch

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 3 kpl

Hinta: 15,00
Määrä: kpl
UTactic Alpha Medical Pouch on kevyt ja minimalistinen lääkintätarviketasku henkilökohtaisille ensiaputarvikkeille, -työkaluille ja varusteille.
UTactic Alpha Medical Pouch on pika-aukaistava lääkintätarviketasku henkilökohtaisille ensiapuvarusteille. Se on mahdollisimman yksinkertainen ja suunniteltu taistelukentän haastaviin olosuhteisiin.
  • Materiaali 500D Cordura
  • Mitat n. 21,5cm x 13cm (leveys / korkeus)
Tasku aukeaa repäistävällä kaapelilukolla jonka vetokahva on lukittu etupinnan elastisen läpän alle. Se on nopea kiskaista auki, sulku tapahtuu pujottamalla kaapeli takaisin paikalleen. 

Tämä tasku on minimalistinen ja todella kevyt, paino on alle 80g tyhjänä. Sisäpuolella ei ole erillisiä kiinnikkeitä tai lenkkejä joten tarvikkeet saa taskusta ulos nopeasti ilman vaaraa takertumisesta. Taustapuolella on MOLLE-kiinnitys jolla taskun saa kiinni varusteisiin, reppuun tai vyölle.

Etupuolelta löytyvä punainen lääkintätunniste on helposti irroitettava ja vaihdettavissa eri väriseen tai IR-heijastavaan tunnisteeseen. Taskun mukana tulee vain punainen kangastunniste.

UTACTIC on ukrainalainen modernien taktisten ammattilaisvarusteiden ja -vaatteiden valmistaja. Firma käyttää tuotteissaan kansainvälisesti tunnettuja merkkimateriaaleja ja komponentteja: Cordura, Polartec, Coolmax, 2M, Duraflex jne. Tuotteita on kenttätestattu tositoimissa maailman konfliktialueilla. Utacticin tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Ukrainassa.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.