TAD Triple Aught Design

Triple Aught Design Stealth Hoodie LT

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tuotetta on myymälässä saatavilla 1kpl.

Hinta: 649,00
Määrä: kpl
Stealth Hoodie-sarja on TADin pisimpään tuotannossa pysynyt tuote eikä turhaan. Kyseessä on yksinkertaisesti käytännöllisen nerokas design, jolla moni ulko- ja kotimainen operaattori on parantanut operatiivista toimintakykyään. Kauden 2020 Stealth LT:ssä on materiaalina Polartecin TAD:ille erikseen valmistama Neoshell -kangas, joka on vedenkestävä, hengittävä, hiljainen ja erittäin kestävä. Lisäksi kaikki saumat on teipattu, ja vetoketjut vedenpitävät.
Stealth Hoodie-sarja on TADin pisimpään tuotannossa pysynyt tuote eikä turhaan. Kyseessä on yksinkertaisesti käytännöllisen nerokas design, jolla moni ulko- ja kotimainen operaattori on parantanut operatiivista toimintakykyään. Kauden 2013 Stealth LT:ssä on materiaalina edelleen Sveitsiläisen Schoellerin huipputekninen ja innovatiivinen c_change™ -kalvo, jonka lisäksi kaikki saumat on teipattu, ja vetoketjut vaihdettu vedenpitäviin. Valmistusmaa on jo totuttuun tapaan Kanada. 


Huippukohtia:


  • Kaikki saumat teipattu, vesi ei pääse tunkeutumaan läpi
  • Helman profiili on virtaviivainen ja ompeleet peitetty kuumaprässäyksellä
  • Hupun lippa on jäykistetty pitämään muotonsa paremmin
  • Riittävän korkeaksi leikattu kaulus
  • Hihat ovat muotoon ommellut käsien luonnollisen asennon mukaan
  • Muotoon meistatut ja kuumaprässäyksellä kiinnitetyt kyynärpääpaikat
  • Oikein sijoitetut taskut
  • Loistava leikkaus ja istuu hyvin!
 Materiaali

Stealth Hoodien materiaaliin on integroitu muutamia edistyksellisiä teknologioita:

Niin kuin usein nerokkaaat keksinnöt, myös c_change™ -kalvo on saanut innoituksensa luonnosta. Schoeller on onnistunut luomaan  täysin veden- ja tuulenpitävän kalvon, jonka toiminta jäljittelee käpyä! Se avautuu ja sulkeutuu lämmön ja kosteuden muuttuessa. Viileässä ja kuivassa kalvo on kiinni ja pitää lämmön hyvin sisällään. Lämmön ja kosteuden kasvaessa kalvo aukenee kuin käpy ja alkaa laskea ylimääräistä lämpöä ja kosteutta ulos. Kangas on täysin vedenpitävä, hyvin hengittävä ja neljään suuntaan venynä. Näppituntumalta kangas on pehmeää, eikä se ole useimpien kalvokankaiden tapaan jäykkä tai voimakkaasti kahiseva.

3XDRY

3XDRY on sekä kankaan molemmille puolille suoritettava käsittely, jonka hyödyt ovat moninaiset. Kankaan ulkopinnalla käsittely hylkii sekä vettä että likaa, samaan aikaan kun kankaan sisäpuolinen käsittely imee itseensä kosteutta, ja hajauttaa sen suurelle alalle, josta se haihtuu nopeasti. Kangas kuivuu näin ollen tavanomaista nopeammin ja tuntuu viilentävän kantajaansa kun aktiviteettitaso on korkeimmillaan.

coldblack®

coldblack® käsitelty kangas heijastaa lämpöä ja UV-säteilyä poispäin, jolloin kangas ei sido itseensä lämpöä ja näin kuumene auringonpaisteessa. Vaikka kaikki kankaat hyötyvät käsittelystä, on siitä eniten etua tummansävyisten vaatteiden kanssa, jotka käsittelemättöminä luonnostaan heijastavat vähemmän säteilyä itsestään poispäin. Viileänä pysymisen lisäksi käsittely antaa kankaalle UPF 30 suojauskertoimen UV-A ja -B säteitä vastaan.
 


Malli

   Leikkaus on varsin onnistunut. Alle mahtuu tarvittava määrä kerroksia ja tilaa on riittävästi, jotta takki ei rajoita liikkeitä. Helman hillitty pituus mahdollistaa vaivatta laskeutumisvaljaiden käytön. Helma on takaa hieman pidempi, jotta takin antama suoja säilyy myös kumarruttaessa. Lisäsuojaa on mahdollista saada helman kiristyksen avulla, joka säätyy vaivattomasti takin edestä. Kiristykset on siirretty sivuilta eteen, jotta ne eivät tartu mihinkään kiinni.

   Rintataskut ovat suuret ne ovat sijoitettu ylös jolloin ne eivät jää repun lantiohihnan alle. Molemmista taskuista löytyy PVC-mediaportit sekä D-lenkit varusteiden varmistamista varten. Sispuolella on pieni tasku, jotta kaikki esineet eivät makaa taskun pohjalla.


   Hihat ovat riittävän pitkät, jotta ne eivät pakene kun kädet ovat ojennettuina eteen tai ylös. Vasemmassa käsivarressa sijaitsee pieni vetoketjutasku. Olkavarsiin on sijoitettu reilun kokoiset vetoketjutaskut, joissa on PVC-mediaportit sekä D-lenkit varusteiden varmistamista varten. Taskujen päältä löytyvät pyöreäkulmaiset tarrapohjat (10 x 12,7 cm) merkeille ja tunnisteille. Hihansuut kiristyvät tiiviiksi YKK-tarran avulla. Etuna resoriin verrattuna on säädettävyys, hihoin saadaan ilmaa kiertämään jättämällä kiristykset löysäksi.

   Kaulus on tehty korkeaksi, jotta se antaa optimaalisen suojan vaikeimmissakin oloissa. Hartioita EI tarvitse jännittää ylös kovassa tuulessa jotta kaulus antaa riittävän suojan kaulalle. Huppu on reilun kokoinen ja varustettu kuumaprässäämällä jäykistetyllä lipalla, joka pitää sateen ja tuulen poissa naamalta. Hupun reilu koko yhdistettynä hyviin säätöihin tekee hupusta hyvin istuvan ja se antaa hyvin tilaa pään liikkeille eri suuntiin ja seuraa tarkasti mukana. Hupun takana on paikat ranger eye-merkeille (vain tarrapohjilla varustetussa versiossa) ja huppu on mahdollista kääriä kasaan HRUF-läpän avulla.

Kokotaulukko löytyy täältä

Stealth Hoodie vs Stealth Hoodie LT?


Mikäli valinta näiden kahden takin väliltä tuottaa hankaluuksia, on alla selkeytetty niiden keskeinen eroavaisuus.


Stealth Hoodie

Fleece-vuorauksella ja tehokkaasti likaa hylkivällä Nanosphere™ -käsittelyllä varustettu Stealth Hoodie on lämmin ja hyvin hengittävä, talvisiin olosuhteisiin optimoitu softshell-takki, joka pitää niin viiman, lumen kuin loskankin etäällä iholta. 


Stealth Hoodie LT

LT-mallin suunnittelulähtökohtana on ollut luoda mahdollisimman hyvin vettä hylkivä ja monikäyttöinen takki neljän vuodenajan käyttöön. Teipatut saumat estävät tehokkaasti veden tunkeutumisen takin sisälle, 3XDRY ja coldblack® käsittelyjen auttaessa kangasta kuivumaan nopeammin ja hylkimään niin likaa kuin UV-säteilyäkin.


Valinta näiden kahden välillä riippuukin siis siitä, missä takkia on ensisijaisesti tarkoitus käyttää. Lämpövuorattu Stealth Hoodie on sananmukaisesti kuoritakki talvikäyttöön, siinä missä LT-mallia voitaisiin kuvailla sadetakiksi voimakkaasti vaihteleviin olosuhteisiin ja ympäristöihin.

 

 

 
 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.