ALE 20 %
  • Source WXP Hydration System 3L
Source

Source WXP Hydration System 3L

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Ei varastossa

Hinta: 24,00 30,00 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.


Source WXP Hydration System 3L. Maailman teknisesti edistyksellisin juomarakko.
POISTOTUOTE. ALENNUKSESSA NIIN KAUAN KUIN VARASTOA RIITTÄÄ. SQC RAKKO VOIDAAN PÄIVITTÄÄ QMT:KSI MYÖHEMMIN QMT TUBE KITILLÄ

Source ei ole vain tyytynyt parantamaan huollettavuutta suurentamalla korkkia vaan loi täysin uudenlaisen WXP-säiliön Widepac-avauksella, jolloin koko pussi aukeaa yläpäästä. Suukappale on käännetty 90 asteen kulmaan, jotta letku on voitu jättää 25 cm lyhyemmäksi. Lyhyempi letku on vähemmän tiellä. Juomaletku on päällystetty erittäin kulutuskestävällä suojalla, joka eristää veden ulkoilman lämmöstä sekä pysäyttää UV-säteilyn.

Suukappaleita on kahta mallia, vetämällä aukeava Storm ja puremalla aukeava Helix. Suukappaleet on helppo purkaa, puhdistaa sekä huoltaa.
Storm-suukappaletta käytetään vetämällä / työntämällä. Avaus onnistuu suulla. Etuja suhteessa puremalla avautuvaan venttiiliin on suurempi virtaus, parempi toimivuus pakkasella ja vuotamattomuus puristuksissa.
Helix aukeaa puremalla ja sen suurin etu on nopeampi ja helpompi käytettävyys.

Säiliön sisäpinta on valmistettu erikoissileästä kalvosta, jonka sileys on samaa tasoa kuin lasilla. Pinnan sileys on erittäin olennainen tekijä koska kasvusto, joka tuntuu mm. limaisuutena, tarvitsee kiinnittyäkseen karhean pinnan. Kun pinta on sileä ei tarttumista pääse syntymään ja se tekee säiliöstä itsepuhdistuvan kun puhtaan veden vaihto poistaa kaikki epäpuhtaudet. Pinnassa on myös Grunge-Guard-käsittely, joka toimii ikään kuin hajuna jota bakteerit välttävät, mutta molekyylitasolla. Näiden ominaisuuksien vuoksi Sourcella ei ole valikoimissaan puhdistustabletteja tai muita erikoishuoltovälineitä. Kaikki tarvittava huolto on mahdollista suorittaa ilman erikoisvälineitä. Poislukien letku, johon tarvitaan letkuharja.

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.