ALE 20 %
  • Source Rider 3L
  • Source Rider 3L
  • Source Rider 3L
  • Source Rider 3L
Source

Source Rider 3L

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 3 kpl

Hinta: 79,20 99,00 €
Määrä: kpl
Source Rider on matalprofiilinen uutuusjuomareppu pitkälle mietityillä ominaisuuksilla ja yksityiskohdilla. Repun sydämmen muodostaa erittäin matala WLPS-rakko, jonka ansiosta Rider on matalampi, leveämpi ja litteämpi kuin perinteiset mallit.
HUOM: Source on muuttanut mallia niin, että palkeellista varustetaskua ei enää ole ja olkaimet ovat kevenetty samanlaisiksi kuin esim. Tactical 3L:ssä helpottamaan toimintaa esim. asehihnojen kanssa.

Rider on Sourcen matalprofiilinen uutuusjuomareppu pitkälle mietityillä ominaisuuksilla ja yksityiskohdilla. Repun sydämmen muodostaa erittäin matala WLPS-rakko, jonka ansiosta Rider on matalampi, leveämpi ja litteämpi kuin perinteiset mallit. Litteäydestä on etua käytettäessä raskaidn suojaliivien kanssa, joka lisää taistelijan mittoja, jolloin perinteisen juomarepun käyttäminen ei ahtaissa tiloissa (esim. ajoneuvo ja sisätilat) ole mielekästä. Litteyden ansiosta reppua on mahdollista kantaa viileällä kelillä vaatetuksen alla ja se muodostaa tasaisen alustan jos sen päällä kannetaan toista reppua.

Riderin olkaimet ovat 60mm leveät, kevyesti pehmustetut ja ergonomisesti muotoillut mukailemaan käyttäjän profiilia. Korkeussuunnassa säädettävä rintahihna auttaa pitämään olkaimet oikeassa kohdassa ja tuo kuormasta johtuvaa vetoa lähemmäksi käyttäjän keskipistettä. Pääsy rakkoon on toteutettu leveän läpän alta, joka aukeaa sulkeutuu molemmilta puolilta vetoketjulla ja alhaalla tarralla sekä painonapilla. Läpän yläreunassa on 3x3 kokoinen PALS-kujasto, jonka välit ovat tarroitettu tunnisteiden kiinnittämistä varten. Varusteiden kantamista varten läppään on sisään fiksusti sisäänrakennettu palkeinen tasku, joka on tyhjänä täysin litteä ja täyttyessään laajenee yllättävän paljon.

Olkaimilla kantamisen lisäksi Riderin voi kiinnittää X-QCA-kiinnitysjärjestelmällä PALS-kujiin tai muihin kiinnityspisteisiin. X-QCA on jatkokehitetty versio QCA:sta, jolla on saavutettu mahdollisuus kiinnittää reppu matalampaan alustaan koska kiinnittimet on käännetty vinoon. Lisäksi X-QCA säilyttää kireyden paremmin rakon tyhjentyessä.

WLPS (Widepac Low Profile System) on uusi matalaprofiilinen rakko, jossa on kaikki samat edistykselliset ominaisuudet kuin aiemmissakin rakoissa, mutta litteässä muodossa. Litteys on saavutettu lisäämällä keskelle rakkoa seinä, joka estää rakon pullistumisen pyöreäksi ja korkeaksi. Väliseinä on auki ylhäältä sekä alhaalta ja se myös estää veden hölskymistä rakossa mikäli sitä ei ole ilmattu kunnolla. Matalan profiilin optimoimiseksi täyttökorkki on jätetty pois ja täyttäminen onnistuu yläsaumasta Widepac-avauksen kautta. Rakon matala ja litteä profiili on erittäin hyödyllinen ominaisuus käytettäessä raskaita suojaliivejä, jotka lisäävät taistelijan profiilia. Litteys auttaa myös istumaan esimerkiksi ajoneuvossa riisumatta rakkoa selästä ja mahdollistaa repun kantamisen juomajärjestelmän päällä. Suuri etu litteästä rakosta on myös repuissa ja rinkoissa, jolloin matalaprofiilinen rakko ei pakota selkäosaa väärään suuntaan kaarelle vaan säilyttää repun ergonomiset ominaisuudet.

 


Maailman teknisesti edistyksellisin juomarakko

Source ei ole vain tyytynyt parantamaan huollettavuutta suurentamalla korkkia vaan loi täysin uudenlaisen Widepac-avausmekanismin, jolloin koko pussi aukeaa yläpäästä. Suukappale on käännetty 90 asteen kulmaan, jotta letku on voitu jättää 25 cm lyhyemmäksi. Lyhyempi letku on vähemmän tiellä. Juomaletku on päällystetty erittäin kulutuskestävällä suojalla, joka eristää veden ulkoilman lämmöstä sekä pysäyttää UV-säteilyn.

Storm-suukappaletta käytetään vetämällä / työntämällä. Avaus onnistuu suulla. Etuja suhteessa puremalla avautuvaan venttiiliin on suurempi virtaus, parempi toimivuus pakkasella ja vuotamattomuus puristuksissa. Suukappale on helppo purkaa, puhdistaa ja huoltaa.

Säiliön sisäpinta on valmistettu erikoissileästä kalvosta, jonka sileys on samaa tasoa kuin lasilla. Pinnan sileys on erittäin olennainen tekijä koska kasvusto, joka tuntuu mm. limaisuutena, tarvitsee kiinnittyäkseen karhean pinnan. Kun pinta on sileä ei tarttumista pääse syntymään ja se tekee säiliöstä itsepuhdistuvan kun puhtaan veden vaihto poistaa kaikki epäpuhtaudet. Pinnassa on myös Grunge-Guard-käsittely, joka toimii ikään kuin hajuna jota bakteerit välttävät, mutta molekyylitasolla. Näiden ominaisuuksien vuoksi Sourcella ei ole valikoimissaan puhdistustabletteja tai muita erikoishuoltovälineitä. Kaikki tarvittava huolto on mahdollista suorittaa ilman erikoisvälineitä. Poislukien letku, johon tarvitaan letkuharja.

Quick Mate Technoloqy
Tämä tuote on varustettu Sourcen QMT-liitäntäteknologialla, joka tarkoittaa että rakon ja letkun sekä letkun ja suukappaleen välissä on pikalukitukset. Molemmat lukitukset ovat varustettu takaiskuventtiilillä, joten osien vaihtamisen voi huoletta suorittaa rakon ollessa täysi. Nopea komponenttien irroitus mahdollistaa suukappaleen kenttävaihtamisen sekä rakon täyttämisen joko suuremmasta juomarepusta (Aquasource 25L) tai hana-adapterin (UTA) kautta suoraan kraanasta. Parissa sekunnissa onnistuva suukappaleen vaihto mahdollistaa myös oman suukappaleen käyttämisen toverin rakossa jos oma on päässyt tyhjentymään.

 

  •  
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.