Rokka Knives

Rokka Korpisoturi

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 3 kpl

Hinta: 159,00
Määrä: kpl

KORPISOTURI PUUKKO - legendaarisen suomalaisen puukon päivitys vastaamaan nykyajan vaatimuksia.

Korpisoturissa yhdistyvät perinteisen suomalaisen puukon terägeometria, nykaikaiset ja ekologiset materiaalit, sekä huippuluokan käyttöergonomia.

Suomalaisen käsityönä valmistetun puukon maine maailmalla on erittäin kova, mutta perinnepuukko ei sovellu materiaalien ja käyttöergonomian puolesta laajalle käyttäjäkunnalle. Markkinoilla onkin ollut pitkään tilausta modernille puukolle, jossa perinne yhdistyy sujuvasti nykyaikaiseen suunnitteluun. Rokka Knives vastaa huutoon tarjoten ensimmäisen täysin uuden käyttäjäkokemuksen puukkorintamalla viimeiseen sataan vuoteen.

KORPISOTURI PUUKON Suunnittelussa on huomioita eri asiakasryhmien vaihtelevat tarpeet, mm. siten, että tupen kiinnitysmahdollisuudet eri alustoihin on huomioitu. Perinteisen vyökiinnityksen lisäksi tuppi on pals/molle/malice-clip yhteensopiva.

Puukossa on tukeva, mutta tasapainoinen läpirunko-rakenne ja ruodon kärjessä integroitu lasinrikkoja. Terässä on kolminkertainen lämpökäsittely, joka takaa sitkeyden ja optimaalisen leikkaavuuden.

Korpisoturi puukko on suunniteltu ja valmistettu kokonaan Suomessa.


Tuotetiedot

Teräs: 80CrV2 Hiiliteräs

Terän muoto: Clip point

Terän hionta: Rhombic scandi

Karkaisukovuus: HRC 63

Kahva: TPE Dryflex

Tuppi: Kareline luonnonkuitukomposiitti

Paino: 127 g

Kokonaispituus: 229 mm

Terän pituus: 105 mm

Terän vahvuus: 5 mm

Valmistusmaa: Suomi

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.