ALE 50 %
  • Otso Vainio - Käytännön Ampumataito - toinen painos

Otso Vainio - Käytännön Ampumataito - toinen painos

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 50 kpl

Hinta: 22,50 45,00 €
Määrä: kpl
Kirja on kirjoitettu varsin selkeällä kielellä, värikuvia on käytetty runsaasti ja sivun koko on kunnioitettavat 23 x 30 cm, joten kirja on olemukseltaan miellyttävä ja helppolukuinen. Jos etsit lahjaa ammunnan harrastajalle on tässä varma valinta. Sopii niin vasta-alkajalle kuin jo enemmänkin asiaan vihkiytyneelle.

Takakansi:
Käytännön ampumataito on laajin kotimainen ammunnan ja ammatillisen aseenkäytön opas. Se tarjoaa ohjausta niin ensimmäisen aseen ostoa harkitsevalle, työssään asetta kantavalle, toiminnallisen urheiluammunnan harrastajalle kuin ampuma-asekouluttajalle.

Tämä kirja kestää useampiakin lukukertoja tarjoten aina uutta ajateltavaa. Legendaarisen Jeff Cooperin sanoin: "Aseen omistaminen ei tee ampujaa sen enempää kuin pianon omistaminen tekisi muusikon."

Otso Vainio on toiminut vuodesta 2000 Helsinki Shooting Clubin / Osuva Range & Training pääkouluttajana. Ammattiosaamistaan hän on kehittänyt lähinnä Yhdysvalloissa mm. Gunsite Academyssä ja Heckler & Koch International Training Divisionissa, sekä IPSC Grand Master Frank Garcian yksityisopppilaana.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.