Mora

Mora Eldris + tulusrauta

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tuotetta on myymälässä saatavilla 1kpl.

Hinta: 43,00
Määrä: kpl
Eldris on jokaiselle Suomalaiselle tutun Mora-tehtaan moderni tulkinta mummonhammas-tyyppisestä pikkupuukosta.

Pienestä koosta ja näppäryydestä huolimatta Ruåttalaiset ovat olleet kaukaa viisaita ja tehneet puukkoon kahvan, joka saa sen tuntumaan lähes täysikokoiselta työkalulta.

Tässä paketissa tulee mukana myös tulustikku, joka tuottaa 3000°C kirkkaita kipinöitä, jotka toimivat tarvittaessa myös hätäsignaalina. Sytyttää nuotion, takan, retkikeittimen tai grillin muutamalla raapaisulla. Toimii myös märkänä ja tuulessa. Kesto jopa 3000 sytytyskertaa.  

Suosittelemme lämpimästi!

Eldris on jokaiselle Suomalaiselle tutun Mora-tehtaan moderni tulkinta mummonhammas-tyyppisestä pikkupuukosta.

Pienestä koosta ja näppäryydestä huolimatta Ruåttalaiset ovat olleet kaukaa viisaita ja tehneet puukkoon kahvan, joka saa sen tuntumaan lähes täysikokoiselta työkalulta. Kahva on muovia ja siinä on kuminen reunapinnoite, joka takaa hyvä pidon kurjassakin säässä.

Eldriksen terä on valmisettu ruostumattomasta 12C27-teräksestä ja lyhyenä mutta paksuna se sopii hyvin tarkkuustyöskentelyyn. Puukko on omiaan vuolemiseen, nylkemiseen ja kiehisten veistelyyn. Terän hamara on kulmikas, joten tuluksen käyttö onnistuu sillä hyvin.

Tuppi on kaulamallia, eli veitsi kulkee siinä terä ylöspäin käyttäjän kaulasta roikkuen. Tupessa on nepparikkiinnitys, joten veitsi pysyy varmasti mukana menossa. 

Kokopituus: 143 mmTerän pituus: 59 mmTerän leveys: 2 mmPaino: 80 grammaa

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.