LunchBots Rounds

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 2 kpl

Hinta: 10,00
Määrä: kpl
LunchBotin kätevät pikkupurkit ovat särkymättömiä, vedenpitäviä ja esim. lasipurkkeihin nähden kevyitä ratkaisuja ottaa maastoon, puistoon tai työpaikalle mukaan erilaisia elintarvikkeita. LunchBoteissa on nähty kannettavan myös ruotsalaisia tupakkatuotteita ja jos/kun maastossa haluaa nauttia muutakin kuin TVÄL-materiaaliksi luokiteltavaa pikakahvia, purkkiin voidaan laskea tuoretta kahvia suoraan myllystä tai myyntipakkauksesta. Purkki soveltuu myös sytykerasiaksi niille, joilla on tapana kerätä luonnosta materiaalia tuluksia varten. Purkissa herkät luonnonmateriaalit eivät litisty ja jauhadu tomuksi niin kuin muovipussissa ja pysyvät takuulla kuivana.

Miksi teräs?
Viime vuosina erilaisista muoviseoksista valmistettujen astioiden terveysriskit ovat yhä enenevissä määrin nousseet suuren yleisön tietoisuuteen. Suurimman pahiksen rooliin on noussut karsinogeeninen ja hormonitoimintaan sekä immuunijärjestelmään haitallisesti vaikuttava Bisfenoli-A, joka tunnetaan myös lyhenteellä BPA. Vaikka monet valmistajat ovatkin siirtyneet BPA-vapaiden muoviyhdisteiden käyttämiseen, on olemassa näyttöä siitä, että ainakin osa näistä sisältäisi lähes identtistä BPE-yhdistettä.

LunchBots tarjoaa ratkaisun yksinkertaisesti, poistamalla muovin. Astiat ovat valmistettu elintarviketeollisuudessa laajasti käytetystä 18/8 teräksestä, jossa on seosaineina nimensä mukaisesti 18% kromia ja 8% nikkeliä. 18/8 teräs ei ime itseensä hajuja tai makuja, eikä se reagoi alkoholiin tai miedosti happamiin nesteisiin kuten appelsiini- tai sitruunamehuihin.

  • 18/8 elintarviketerästä
  • Kevyt ja särkymätön
  • Vedenpitävä
  • Voidaan pestä astianpesukoneesa
  • Koot 115 ml ja 230 ml
  • Läpimitta 8 cm ja korkeus 5,5 cm tai 8 cm
  • Myydään yksittäin - jos ostat kaksi saat kahden kappaleen pakkauksen. Muussa tapauksessa irtopurkin.


Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.