Klean Kanteen: uutuuksia ja täydennyksiä

Päivän sijoitusvinkki: raudassa on raha turvassa.

Varastoon on saapunut suuri määrä erilaisia teräsjalosteita Klean Kanteenin muodossa. Vanhat tutut Classic-pullot ovat nykyään saatavilla suoraan varustettuna joko Loop tai Sport Capilla. Aiemmin Sport Cap oli ainoastaan lisävaruste. Olemme itse asiassa tällä mantereella ainoa myyjä, jolta saat minkä tahansa koko- ja väriyhdistelmän kummalla tahansa korkilla. Uutena varastovärinä löytyy Law Enforcement Blue niin 532 ml kuin 800 ml versiona.

Tulevaa kesää silmällä pitäen (kyllä, se tulee vielä) otimme varastoon Bike Cage juomapullotelineen, jolla kentällä koeteltu Classic teräspullo voidaan laajentaa myös pyöräilykäyttöön. 800 ml pullo lukittuu naksahtamalla kuin pistooli kydex-koteloon. 532 ml versio pysyy telineessä ilman lukitustakin, mutta kaikkein rajuimpaan maastopyöräilyyn suosittelemme 800 ml versiota.

Wide Insulated pullot ovat niin ikään saatavilla suoraan joko Loop tai Cafe Capilla. Aiemmin Cafe Cap oli ainoastaan lisävaruste. Kyseinen kahvinhörpintäkorkki on nykyisenä 2.0 versiona täysin vedenpitävä eli sitä voidaan käyttää yksinään korkkina kun aiempi versio vaati rinnalleen Loop Capin vuotamatonta kuljetusta varten.

Teräsmukien kannen kaveriksi on saatavilla teräspilli ja tarvittaessa myös harja.